-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** Z**
-
-
-
Ticaret
30, (%93)
Bilgi Şehri'nin videoları önceden daha güzel oluyordu. Bence artık Bilgi Şehri başlık ve kapak fotoğrafı üzerine yoğunlaşıp izleyici çekmeye çalışan bir kanal oldu. Ama kendi tarzı var mı var. Orası da bir gerçek.
Bence listeye ''OHA Diyorum''u da ekleyebilirsiniz. Yer yer saçmalasalar da oldukça kaliteliler hala.
GTA V Stunt, Win ve Fail videolarını seviyorsanız, ''Veyron'' mükemmel bir seçim olacaktır. Zira lise ve ilk okul kesimine hitap eden birçok kanal, Veyron videolarını açıp seyrederek emek hırsızlığı yapıyor. NDNG (New Day New Game) üyeleri de bu aralar oldukça moda. Her ne kadar videolarında küfür içeriği fazla olsa da ''NDNG - Enes Batur'' kanalı izlenebilir. League of Legends'ın sıradan oyun videolarından sıkılanlar için, her videoda oyun içinden rastgele oyuncuların ''fütursuz'' iddialarını gerçeğe dönüştürme imkanı sunan ve belirttiği iddiada başarılı olan arkadaşlara ödül veren ''Lol Pit'' kanalı da bu tarz videoları sevenler için gerçekten önerdiğim bir kanal. ''Ruhi Çenet Videoları''na rakip olamasa da ''Faruk Yılmaz'' da benzer içeriklerde oldukça başarılı bence. Son olarak da ''Yakalanmış Bir Uzaylı Sorguya Çekiliyor'' tarzında kanıtlı ve kayıtlı videolar sunan ''Studio13'' de tercih edilebilir.
NOT: Studio13 için verdiğim örnekten konuşucam, ya adam bilmediğimiz şeyleri ortaya çıkarıyor işte bize öğretiyor tarzında videoları var demek istemiyorum ama kanal ''Acaba'' dedirtiyor bir an orası bir gerçek.. Yoksa ne kanıtlar gördük sahte çıkan bu kanaldakiler de tabiki de yanıltmaca, aldatmaca
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
front-end developer
-
-
Ad Soyad
M** D**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
Şu bakış açısından bakmalısınız. Youtube kanallarının hitap ettiği kitle kalitesizse videolarda kalitesiz olur. Videolar hitap edilen kitleye göre şekillenir. Hitap edilen kitlenin kalitesi ile videonun kalitesi aynı orandadır.
1 kişi bu mesajı beğendi.
"En çok inandığımız şeyler, en az bildiklerimizdir."
- M.D. Montaigne.
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
O** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Barış Özcan gerçekten çok kaliteli içerikler üretiyor paylaşım için teşekkürler.
Arat - Yazılımın Kaderi
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.cakirweb.aratgame
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Balıkesirin çılgın eşekleri geldi aklıma.
bizim gençlerimiz maalesef özenti ve sosyal medyaya göre bir hayat yaşamaya çalışıyor. Kimse iyi oldugu becerdiği yapabildiği işe yönelmiyor. Hep yapılanı taklit ediyorlar. Hliyle her video birbirinin benzeri olmya başladı.
Kız arkadaşına söyleyerek kendine makyaj yaptıran erkek gördüm ya ben. bi izlenim için bu kadar düşmeye gerek var mı bilmiyorum
2 kişi bu mesajı beğendi.
Okşadıkça insanları, içinden çıkıyor Cini...