faruk16 adlı üyeden alıntı

Yetkili servislerdede durum hiç iyi değil, tamir edilebilecek onarılabilecek parçayı değiştirerek parçadan para kazanıyorlar.


Yetkili servise gitmeseniz bile yapılan iş karşılığında bir belge almanız çok önemli. Ben bunu anladım. Aksi halde örneğimde olduğu gibi hiç bir yasal hakkınız olmuyor. 950 TL ödeme yaptım ve sadece 300 TL lik işçiliğini yapıp gerisini yapmadan yaptığını iddia ediyor. 650 TL çöp oluyor. Yetkili servise gitseydim de 950 TL'lik işleme 1300*1400 hatta 1500 ödeseydim ve işlem gerçekten yapılmış olsaydı daha memnun olurdum. Zaten şuan ödediğim rakam 895+950 = 1845 daha kötü bir senaryo.

otoekspertiz adlı üyeden alıntı

Allah korusun kırılan akis tekerleği kitleyip size maddi manevi zarar verebilirdi.Tavsiyem Temiz elit servisleri tercih etmeniz olacaktır.


Ayrıca otoekspertizin arkadaşın dediği gibi akis kırıldığında, motor asfalta düştüğünde ,şanzıman kulakları kırıldığında neler olabilir bunu hem internetten hemde ilgili servis personellerinden bir kaçıyla konuşarak öğrendim.

- Yüksek hızda olursa eğer aracın kontrolü tamamen benden çıkar, araç kilitlenir ve ne yapacağı belirsiz bir şekilde sağ - sola gitmeye çalışır daha sonra durmazsa taklalar atar.

Neyseki ben 1.viteste dur kalk yapılan bir trafikte yaklaşık 20 km hız ile gidiyordum. Canımızı tehlikeye atmak yerine işin ehli ustaları ve servisleri bulmak ayrıca belgeli iş yaptırmak çok önemli. Ayrıca bir sonraki gün sabah 6da uzun yola çıkacaktım. Sözde araç çıkabilir demişti sevgili ustamız :/