hepnet35 adlı üyeden alıntı

Şimdi sevgili genç kardeşim @kdogan ; yanlış bilgilendirme derken neden bahsettiğini anlamadım? Benim söylediğimi yazmışsın yönlendirme konusunda ben kendi hostingindede kullanabileceği şekilde anlattım. Ama taşıma işlemlerinde yönlendirme demek zaten 301 demektir... Böyle konularda prim yapmak yada yapmaya çalışmak hoş olmuyor!

Yönlendirme yapılacağını söyledik zaten, ama ben daha genel konuştum ve aynı işlemi kendi hosting ve alan adı içinde yapabileceğini yazmış oldum. "eski alan adınıda yönlendirme yapman gerek." sen bu kısımdan 301 yönlendirmeyi çıkartamıyorsan orası senin algınla alakalıdır. Sayfalarca açıklama yapmaktansa kısa ve öz konuşmayı severim.

Ayrıca 10 yaşında bir domain - yeni bir domain ile kesinlikle aynı değere sahip olamaz ve 301 ile alan adı yaşının değerini yönlendiremezsin!!! Eski alan adına alınan backlinkler vs bunlardan aldığın gücü yönlendirebilirsin...

Ayrıca; blogspot ile kullanılan domain zaten ana domain olmadığından, alt domain yaşının çok kaale alınır bir tarafı olmaz SEO açısından...


Size de teşekkür ederim mesajınız için.Açıkçası sitem de zaten çok bir yazı yok.15-16 yazı bir şey var,ve neredeyse tamamı görsellerden oluşuyor yazıların,100 kelimeyi geçmez yazılar.Benim amacım bu yazıları 300-400 kelimeye çıkarmak,yeni yazılar eklemek,telif sorunu olmayan resimler kullanmak ve blogdan para kazanmak aynı zamanda.Dolayısıyla önceki siteye backlink falan hiç almadım.O zamanlar webmaster işlerinde şuanki bilgimin yarısı bile yoktu zaten,ama işte bir şekilde bugüne kadar 87.000 kez ziyaret edilmiş site.Şimdi yapmak istediğim olay yazıları güncelleyip,alan adı almak.