SukruAK
akwebhostingi.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Veri merkezi Hizmetleri
-
-
Ad Soyad
Ş** A**
-
-
-
Ticaret
65, (%100)
HeroTürk aslında bu noktada firmada haklı müşteride. Şöyleki sizler tabi ki hizmet aldığınız firmada kendinizi 5 TL lik hizmet alsanız da özel bir ilgi bekleyerek görüyorsunuz ki hakkınız.
Firma da aynı şekilde müşterilerine hizmet vermek için olabildiğince maliyetli yapılandırmalar hazırlamakta.
Siz yapmasanız da iyi niyete dayalı olarak verilen khizmet ve yardımı suistimal edenler çok fazla. Örnek veriyorum gün içerisinde 3-4 defa yedek yükleyip diyen kişiler oluyor maalesef.
Tabi ki madur etmemek adına yardımcı olunması gerek ancak diğer taraftanda diğer müşterilerin destek talepleri aksama durumu olabiliyor.
Bu bağlamda yedeklemeleri ücretlendirmek inanın makul bir çözüm.
Zira müşteriler her zaman yedekleri kendilerinin alması gerektiğini bilmiyor maalesef.
Umarım sorununuz çözümlenir. Geçmiş olsun
Hayırlı akşamlar.
27207
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Tuhrost'da site yedeklemek tamamen ücretsiz. Ama hiç yedekleme yapmamışsan ekstra para istiyor. Ama herhangi bir zamanda yaptığın yedek geri alınabiliyor.
BerkeF
Hosting Solutions
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
İnternet Hizmetleri
-
-
Ad Soyad
B** F**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Anormal bir durum yok.
Eğer ki paket dahilinde backup hizmeti yok ise bu tür işlem sağlamalarını beklemeniz doğru değil.
Örnek vermek gerekirsek biz dahili backup hizmeti veriyoruz. Ek olarak cloud backup için ek maaliyet talep edebiliyoruz.
https://www.anksoft.net/hosting-backup gibi.
Yani kısaca yanlış bir durum burda görünmüyor.
2011 den Günümüze. anksoft.net & tekveri.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Yatırımcı
-
-
Ad Soyad
T** L**
-
-
-
Ticaret
51, (%100)
Turhost kadar parasının hakkını veren bir firma görmedim. Yapmış olduğunuz hatayı destek bildirimininde detaylıca anlatmış olsaydınız, ücret ödemeden eski haline getirebilecekleri konusunda emin olabilirdiniz. Bu firmada 7. Yılım ve memnun olduğum için bunu söylemiyorum. Yeterince kendini kanıtlamış bir firmanın, 5-10 lira karşılığı yedekleme hizmeti satması gayet normal...
[Firma Rehberlerine Ekleme Hizmeti] TAM 500 Rehber!
cwt
Kimlik Onayı Bekliyor
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
...
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
Bugüne kadar Turhost'la ilgili olumsuz bir yorumla karşılaşmadım
Sadece bir sitemizi daha önce barındırmak için Turhost'la iletişime geçtik, muhtemelen çekincelerinden kaynaklı LGBTİ içerikte siteleri barındırmadıkları gibi bir yanıtla karşılaştık.
Bir de yaklaşık 4, 5 yıl önce site tasarımlarını çok beğenmiş; Asus, CISCO, Samsung, The Dubai Mall için ikon, tasarım ve site tasarımı yapan Amerika'da bulunan Artua tasarım ajansı adlı ajansla çalıştıklarını öğrenmiştik. Bir sayfalık tasarım için 5000$ ödedik :)
Crixus
Kimlik Onayı Bekliyor
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Firma deseki ben saatlik yedek alıyorum ben yine de kendi yedeğimi alır koyarım bir kenara. O kadar emek ve zaman harcıyoruz, riske girmem bu konuda.