@noop Bu kadar karamsar olma yahu. :)

GAMSIZ adlı üyeden alıntı

Bence çiçekçiyi al, bir tanede çiçek satacağın eticaret sitesi yap.
Sonra bu site üzerinden çiçekle ilgili yada hediye tarzı farklı şeylerde satmaya çalış.
Kendi yağında kavrularak yavaş yavaş büyümeye çalış.
derim ben.

Böylede düşündüm ve bilmiyorum ama ağır basan çay ocağı ya da gıda geliyor hep.

ermaneray adlı üyeden alıntı

Son zamanlarda forumda gördüğüm en işe yarar araştırması ciddi şekilde yapılmış olduğunu belli eden konu diyebilirim

Öneri olarak aiki çiçekçi mantıklı ve doğru tercih olacaktır.
Hazır dükkan olduğu için avantajın olur

Teşekkürler düşünceniz için. Çiçekçi önde gidiyor yorumlar arasında.

yilmazist34 adlı üyeden alıntı

bana kalırsa 20 metre karelik bir dükkan bul yerleşim yerlerine yakın ve insanların orta derecede geçtikleri içersine hiç tadilat yapma ve bir yumurta toptancısı ile anlaş dükkanın içersine yumurta koy ve parekende olarak sat benim istanbulda bu şekilde satış yapanlar var gayet memnunlar yumurta yumurtacıdan alınır günlük en kötü 70 - 80 karton satarsın 2 tl den 160 tl yapar ortalama ilk 3 ay 5000 tl yapar ve 3 aydan sonra 10000 tl ye yükselebilirsin diye düşünmekteyim..

Sadece yumurtadan bu kadar para kazanabilir miyim bilemedim. :) Aslına bakarsan gerçek düşüncem kardeşimin askerden gelmesini beklemek o zaman abi kardeş daha iyi bir iş fırsatı yarata biliriz.

sterk adlı üyeden alıntı

DarkJoueur Gıda sektörü hiçbir zaman bitmez zam gelse de millet zorunlu alacak o malı

Aynen öyle gıda dediğin gibi oluyor.

OmerAYDINOGLU adlı üyeden alıntı

Ben oyumu e-ticaret'ten yana kullanıyorum. Bana ulaşın skype'tan size çok yardımım dokunabilir.

Ekledim hocam.