-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
F** U**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
makalelerinizin başlıkları ile yazılmış bir çok makale bulunmakta yani sıralamada yükselmeniz zaman alacak kısa zamanda backlinklerinizi artırmaya bakın tanıtım yazısı banner reklam çalışmaları vs yapmalısınız.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Finans Haber Portalı : https://www.zompir.com/
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Unity | Web Developer
-
-
Ad Soyad
B** B**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Kayaları delen su damlasının gücü değil, sürekliliğidir kardeşim.. Pes etme, pes etmek yenilgiyi kabullenmektir. Çalışan emek veren öyle yada böyle bunun karşılığını görecektir. Çalışmaya, emek vermeye devam...
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Makale.
-
-
Ad Soyad
A** Y**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Yorumlarınız için teşekkür ederim hepsini tek tek okuyup, uygulamak için çalışacağım.
www.anneyehaber.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Ögrenci
-
-
Ad Soyad
T** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
hocam denemeden sabırlı olmadan birşeyleri başaramazsınki mesela bana bak ben denemiyorum başaramıyorumda daha doğru dürüst site açamıyorum
-
-
Yaş/Cinsiyet
47 / E
-
Meslek
SEO Uzmani
-
-
Ad Soyad
A** E**
-
-
-
Ticaret
168, (%100)
Bir site sadece ozgun icerikle cikmaz, ne siteler varki 1 tane ozgun icerigi olmadan 1000 lerce kelimede ilk sayfada. Sitenizin ic seosu icler acisi, dis seo komple yok. Bu sekilde site biryerlere gelirse ilahi gucler tarafindan getirilmis olur diyebilirim. Ic seoyu duzeltin ve hic olmazsa forumlarin site tanitim sekmelerine link girin. Seosuz sadece ozgun icerik ile site bir yere gelmez kolay kolay.