Başlıkta da belirttiğim gibi, altından kalkamayacağın işe girmeyecen. Neyse konuya geçeyim. Öncelikle şunu söylemek istiyorum, kimseyi kimseye şikayet ettiğim falan yok.
Olay şöyle, resimlerde göreceğiniz şahıs, temasını forumdan bir kişiye vereceğini söylüyor. Ben de belki şans bugün bize güler diyerek, katılıyorum. Sonra bu arkadaş bana pm atıyor. Resimde gördüğünüz gibi.



Bu pm'den sonra ben mailimi kendisine iletiyorum. Ancak bana bir dönüş yapmıyor. Üstelik, ertesi gün ne oldu hocam bir terslik mi oldu diye sorduğumda cevap vermiyor. Yine resimde gördüğünüz gibi bu şahıs, bugün de online, ki ben pm attıktan sonra da online oldu.



Neyse olay anlaşılmıştır sanırım. Dediğim gibi kimsenin ücretsiz verceği temanın peşine aman ne olur diye düşmem. Sadece belki ben alırım diye şansımı denemek için pm atmıştım. O da böyle karşılık verdi sağolsun. Çok düşünceli bir arkadaşmış. Kendisini tebrik ediyorum ve başarılarının devamını diliyorum. Amacım dediğim gibi şikayet ya da rezil etmek değil. Sadece boş vaatler vererek pirim yapmaya hakkınız yok. Kimsenin değerli vaktini çalmaya hakkınız yok. Eğer vazgeçeceksen işe girmeyeceksin. Ya da hani insanlık hali olur da veremeyeceğim kusura bakma dersin; ama hiç bir şekilde tınlamamak. Yok. Aaa izin vermem birader. Ne sana, ne de başkasına.

Aykut