Victoryksk adlı üyeden alıntı

Hocam ben de bu firmanin ne menem bir firma olduguna kac defa sahit oldum. Subeye 1 km lik mesafede olmama ragmen dagitim gunu degildi diyerek gunlerce beklettikleri mi oldu dersiniz, teslim almadigim urunu teslim almis gibi gosterildigini mi dersiniz, hic gelmeden ve hatta dagitima cikmadan ve kapiniza not yapistirmadan "geldik bulamadik" mesajlari mi dersiniz, hesap sordugunuzda piskin piskin cevaplar mi dersiniz... Daha fazla sayamacagim saydikca sinirleniyorum.

Kac online satis firmasina mesaj attim bilmiyorum su firmayla ya calismayin ya da farkli bir secenek sunun insanlara diye. Mumkun oldugunca diger firmalari kullanmaya calisiyorum. Musteri bollugundan ve is yogunlugundan is yapmayi, insanlara ve urunlerine deger vermeyi unutuyorlar.

Ne diyim gecmis olsun, umarim bir cozum yolu bulabilirsiniz.

benzer şeyleri bende yaşadım müşteri hizmetleri de tam hezimet. şikayetvar.com a yazmayınca müşteri hizmetleri geri dönüş bile yapmıyor. yapsa bile çare bulmuyor. :D Reklam olmasında mng kargo yu tercih ediyorum ben hep. 0 sorunla karşılaştım bu zamana kadar. sezarın hakkı sezara:)