-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Esnaf
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Arkadaşlar öncelikle hepinize merhaba. Bu işlerde acemi birisi olarak, Ya bismillah deyip yaklaşık 15 gün önce sitemi kurdum.
Sitemin İçeriği İngilizce. Themforest'ten alınma lisanslı bir tema kullanıyorum ve şuanda içerik sayım 30 üzeri ve tamamen özgün içeriklerdir. İlk birkaç gün 4er makale, daha sonra ki günler bu sayıyı düşürerek an itibari ile 30 dan fazla makalem mevcut.
Adsense'ye kendimi kabul ettirebilmem için ortalama kaç makale olması gerek ve sitemin geçmişi ne derece önemli ?
Şuanda bir global facebook sayfam üzerinden ufak tefek hitler alıyorum. Adsense Hit'e ne kadar önem verir ?
Konuya hakim arkadaşlar yorum yaparsa sevinirim. Teşekkürler
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Üniversite Öğrencisi
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
öncelikle merhaba dostum adsense en önemlisi özgün içeriğe önem verir daha sonra hite değer verir hitini arttırmaya bak legal şeyler paylaş
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Esnaf
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
yorumunuz için teşekkür ederim.
Being
İçeriklerin Gücü Adına!
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Metin Yazarı/Editörü
-
-
Ad Soyad
B** G**
-
-
-
Ticaret
91, (%100)
Cevap 1: Sitenize ilk girişte içerik zenginliği gösterecek kadar içeriğin olması yeterlidir.
Cevap 2: AdSense'in hit ile uzaktan yakından, kenardan köşeden alaka yoktur. Şöyle düşünün binlerce lira yatırıp bir proje oluşturdunuz ve projeniz çok değerli. AdSense başvurdunuz ama adamlar tüm kalitenize rağmen sizi hitiniz yok diye geri çevirdi. Olacak iş mi? Değil.
Defalarca kez hitsiz bloglarda AdSense almış biri olarak bu yorumu yapıyorum.
Son olarak mutlaka WM Aracı Blog'da yayınladığımız AdSense'i tavlama rehberini kelimesi kelimesine okuyup anladıktan sonra başvuru yapın;
❱❱
https://wmaraci.com/blog/adsensei-tavlama-sanati-adsense-hesabi-nasil-alinir-469
3 kişi bu mesajı beğendi.
Bir kişinin fikirlerini çalmaya "alıntı", birçok kişinin fikirlerini çalmaya "araştırma" denir. Bir de hiçbir şeyi çalamayacak olanlar vardır.
Being
İçeriklerin Gücü Adına!
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Metin Yazarı/Editörü
-
-
Ad Soyad
B** G**
-
-
-
Ticaret
91, (%100)
Eflaki Maalesef WM Aracı platformunda AdSense hesaplarının satışı veya devrine izin veremiyoruz.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Bir kişinin fikirlerini çalmaya "alıntı", birçok kişinin fikirlerini çalmaya "araştırma" denir. Bir de hiçbir şeyi çalamayacak olanlar vardır.
Teveccuh
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
CEO
-
-
Ad Soyad
T** Ç**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Bıktım yeminlen şu konu başlıklarını görmekten.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Esnaf
-
-
Ad Soyad
E** K**
-