-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Yatırımcı, Grafik Tasarım
-
-
Ad Soyad
M** M**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
2 aydır ***** kullanıyorum faturalarımı ödedim 25den fazla şikayet kaydı oluşturdum 16 mbit olması gereken internet 1 mbit geliyor. Bu durumda yasal haklarımı korumak adına nasıl dava açabilirim psikolojim bozulmuş durumda her gün 3 defa arıyorum Bıktım artık, evraklarımı hazırladım tüketici mahkemesine veya dava açmak istiyorum ne yapabilirim. İptal ettirmek asıl amacım iptal etmicekler taahhütüm var diye.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Yazdıklarım kendi düşüncelerimdir, yatırım tavsiyesi değildir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Kendi halimdeyim
-
-
Ad Soyad
İ** Y**
-
-
-
Ticaret
21, (%100)
Superonline ile bir görüşün, ayrılmak istiyorum cayma bedelini ödeyin sizin firmanıza geçeyim deyin.
2 kişi bu mesajı beğendi.
KDOGAN
Burada 13 Yıl
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
K** D**
-
-
-
Ticaret
131, (%99)
Hocam geçmiş olsun. Ben de Turkcell Superonline a geçtim. Şu an kafam çok rahat. Bana da; kullanmadığım ayın faturasını ödettiler. Daha doğrusu, ben kestirdiğim ay ödedim, sonraki 2 ay da; benden para aldılar. O kadar lanet bir firma ki. Bu firma batacaktı, o aralar böyle pislikler yaptılar. Bizim cebimizdeki parayı aldılar. Hakkınızı sonuna kadar arayın. Tüketici hakları mahkemesine gidin. Tazminat davası bile açın. Sürünsünler. Nefret ediyorum bu firmadan. Tüketici hakları, internet az geldiği için; taahhütü iptal ettirir ama siz vazgeçmeyin. Benim tahminim bu yönde.
Sonuna kadar gidin yani. Ben o ara okuldaydım, okuyordum, yoksa burunlarından getirirdim bunların. Çıksın hocam, cebimden 500 tl 1000 tl çıksın gerekirse, ama bunların da; burunlarından gelsin. Kimseye de; ***** tavsiye etmiyorum.
***** ALMAYIN, ALDIRMAYIN. ***** SAKIN KULLANMAYIN. KANDIRILIRSINIZ. AYNI RAKAMLARA 35MBİT İNTERNET VAR. TURKCELL SUPERONLİNE. BAĞLAYIN ARKADAŞLAR. AMA ASLA ***** ALMAYIN. KURTULUN ARTIK ŞU FİRMADAN. BATSINLAR ARTIK. DERTLERİ BİTMİYOR.
Etrafımdaki en az 20 insanı da; Turkcell Superonline a geçirdim, herkesin de; kafasına girdim, ***** aldırtmıyorlar kimseye. Sırf zarar olsun diye. O kadar nefret ediyorum yani.
Tabiri caizse, bunlar şeref yoksunu!
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
serbest
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
bende ***** kullanıyorum 7-8 ay oldu taahhüt bitince ilk işim başka firmaya geçmek olucak, ***** = REZALET
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Yatırımcı, Grafik Tasarım
-
-
Ad Soyad
M** M**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
İsa KDOGAN ilk işim superonline'yi aramak ama ***** şikayeti için tüketici mahkemesinemi başvurucam, tüketici hakem heyetine mi internetten başvuru yapılıyormu ?
Yazdıklarım kendi düşüncelerimdir, yatırım tavsiyesi değildir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Kendi halimdeyim
-
-
Ad Soyad
İ** Y**
-
-
-
Ticaret
21, (%100)
O konuda bilgim yok.
Superonline ile deneme amaçlı bağlatacağını söyle ama, taahhüt imzalama.
İlinizdeki yerel firmaları da araştırın. İstanbul'da bolca bulunduğundan eminim.
ntka
https://ntka.org
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Agent
-
-
Ad Soyad
N** T**
-
-
-
Ticaret
262, (%100)
***** alt yapısı eski olduğu için her yere hızlı internet vermiyor veremiyor ama alt yapıyı yenilemeyide düşünmüyor insanları yolmakdan başka işe yaramıyor banada 16 veriyor ama gelen 8 ya var ya yok zamanında bende günde 3 kere arıyordum adamlar her gün geliyordu aynı şeyleri söylüyordu santrale uzak diye alt yapı olmayınca santral ne yapsın. Bizim orada Süperonline yok malesef mecburiyetten katlanıyoruz TURKNET de iyi kampanya var herşey sınırsız AKN yok ama bizim oralara uğrayan yok nedense para almaya geldimi acımazlar ama hizmet sıfır ***** den başka alternatifiniz varsa kullanmayın yoksa mecburen kullanıyoruz.
dijitalsite.com.tr ister al / ister sat / yeni üyelere 20 tl bakiye hediye
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Marketing
-
-
Ad Soyad
K** Y**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
1 Haftada 100 gb bitirdiğim kötü, (kazık) bir firma. Turkcell super online de ay sonunda en fazla 70-80 gb kota giderdi