-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
F** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhabalar 20 yaşında bilgisayar programcılığı okuyorum. Kendi isteğim bilgisayar mühendis/yazılım istiyorum programlama öğrenmek istiyorum fakat buna hiç isteğim yok ne olacağımı bilmiyorum geleceğimi göremiyorum ne istediğimi biliyorum ama bunu yapmak için hiç bir şey yapamıyorum yapsam'da sıkılıyorum beni harekete geçirecek bir şey var mıdır?
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
İçerik Editörü
-
-
Ad Soyad
B** B**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
Azimle s*çan, betonu deler...
-
-
Yaş/Cinsiyet
63 / E
-
Meslek
Gazeteci
-
-
Ad Soyad
V** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Seni harekete geçirecek bir şey mi istiyorsun, o halde anlatayım.
Çok istedigim halde okuma şansım olmadı, ama sen okuyorsun okumanın değerini bilmiyorsun.
Beş yaşındayken anne ve babamı kaybettim, bana bakacak kimsem yoktu, bir yakınımın bağ-bahçesinde daha o yaşlarda ırgat olarak çalışmak şartıyla barınabildim.
Okumak için can atıyordum, okullu çocukları gördükçe içim kan ağlıyordu ama olmuyordu işte, o okuma bana hayaldi. Okumayı kendi kendime öğrettim, kendimin hem öğretmeni hem ögrencisi oldum. Kendi kendime ne kadar iyi öğretmişim ki, daha sonraları bir gazetede yazar oldum. Gazete sahibi beni üniversite mezunu zanediyormuş, hiç okul okumadıgımı üç yıl sonra öğrendiginde inanmadı ve halen de inanmıyor. Hayali okullu olarak evimi geçindirdim, çocuklarımı okuttum, bir de gerçek okullu olsaydım artık gerisini sen düşün...
3 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
63 / E
-
Meslek
Gazeteci
-
-
Ad Soyad
V** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Adenol, sen çok zeki biri oldugunun farkında mısın?
Farkında değilsen çok zeki oldugunu benden duy.
Diyeceksin ki, nereden biliyorsun?
İnsanların ruh halini çözebildigim için yazar olabildim...
2 kişi bu mesajı beğendi.