domaino adlı üyeden alıntı
OmerAYDINOGLU tek tek yorumları okudum. Sitelerimde projelerimde hiçbir zaman link kısaltma google reklamları vs. kullanmadım kullanmıyorum da.
Bir sorum olacak. Demişsiniz ki özetle, tek para kazanma yolu link kısaltma değil.
Adamlar adsense koyar banner reklam koyar "ADBLOCK" kullanırsınız.
Link kısaltma kullanır bunun gibi sistemler geliştirirsiniz.
Tema çizer kodlar satar w*rezini arar bulur kullanırsınız.
Okun ucu size yöneltilince de "tek para kazanma yolu bu değil" bu mudur yani savunmanız? Sadece link kısaltmayla para kazanılmıyor kazanan 3-5 sitenin de önüne geçicez ki taş yesinler. Sizin amacınız ne peki burda? Sitenizin kurulum amacı;
Sitelerinden 3-5 kuruşu link kısaltmayla kazanan domain hosting parasını anca çıkaran webmasterlar, sizin de ekmeğinize taş koymaya geldik! Merhaba!
Bu mudur yani? Yazık.
Yorumunuz için teşekkürler. domain parası için link kısaltanlar daha iyi hizmet verseler domain parasını katkat çıkarırlar. Webtekno, Tamindir, Fullprogramlarindir vs. vs bunlar neden link kısaltma kullanmıyorlar ozaman. Neyse sistem ortada kullanan kullanır :) Kullanıcılarımıza ücretsiz hizmetimizdir :)
ErcanDinsel adlı üyeden alıntı
Çok güzel çalışıyor ellerinize sağlık bu tip kısaltma sitelerindeki reklamlar çok sinir bozucu, yetmezmiş gibi kısaltılmış linki başka bir kısaltma sitesi ile daha kullanıp 2x kazanmaya çalışanlarda var, çokda güzel olmuş. Kullanılabilirlik adına tek eksiği ilave site olması, bunun yerine chrome eklentisi gibi olursa çok daha fazla iş göreceğinden eminim.
Yorumunuz için teşekkürler. Kadir ceylan hocamızın ücretsiz scripti için Google amcayı hedef alarak hızlı ve basit bir arayüz çizdik.
KadirCeyhan hocamızda sağolsun arayüz vs işlemleri ile ilgilendi ve kodladı.
Valla hocam kulak asıyor insan ister istemez. Ama kullansınlar helali hoş olsun :) Link kıslatma kaldırıcıya laf ederler. Youtube dan dinlemezler spotify ye para verip dinlemezler gidip mp3 indirip doya doya dinlerler.