Geçen gün blogger açtım adsense almak için ama öğrendim ki adsense alabilmek için bloğa 6 ay yazı gırmek gerekiyormus. Bıraktım 7 8 tane makale vardı içeride geçen bi baktım adsense başvurusu yapılabiliyor. Üsteklik daha bir ay falan anca oldu.
Neyse başvuru yapıcam aha dedim adsense alıyoruz heralde bu sefer. Velhasıl kelam başvuru yapmak için linke tıkladım bu mail ile yapamazsınız dedi diğer mail ile oturum açtım hala önceki mail gözüküyor. Çıkış yapıyorum gizli sekmede diğer chrome falan filan yok her seferinde o mail orada gözüküyor. Dedim yeni mail açayım yan tarafta yeni hesap aç diyor. Bilgiler girdim hesabı oluştur diyorum ancak sürekli hata veriyor. Dünya kadar kullanıcı adı şu bu girdim olmadı.
En son hosted adsense olan maili girdim tak başvuru yollandı reklamlar geldi. Ancak bu seferde blogta reklamlar gözükmüyor boş alan olarak gözüküyor!
Forumda konu açtım dedim böyle böyle. Youtube için açtığınız adsense de blogger kullanamazsınız. Hesabını yükseltmeniz gerekir bnun içinse önce pin doğrulamanız yapılmalı falan filan.
Sonuç olarak no adsense yes cry