demircanuzer adlı üyeden alıntı
Hocam 1.4 ten aşşağıya bakmıyorum zaten.
Listeme aldım hocam, Polo bayılıyorumda kmler 250 300..
Satsam sıfır motor yapmak lazım. Temizi denk gelse direkt alıcam.
Karabük neden temiz hocam?
Aynen dediğin gibi KMler hep 250-300 ama volkswagen arabanın motoru çok sağlamdır. İşinin ehli olan ustalar sana bunu der 250bin km 300bin kilometre volkswagen polo arabasını almaktan kaçma der.
Benim 2. polo arabam bu ihtiyaçtan 2000 model aracımı sattım polo classic'ti olda.
ilk aldığım 2000 modeldi 22bin km'deyken aldım çok temizdi yine karabükten almıştım. 24bin vermiştim. Ben arabayla çok gezerim 325bin'de 22'bine sattım. bana açtığı toplam masraf en fazla 500 tl'dir güzel temiz araba kullanırım. Şuan halen kullanıyor sattığım kişi halen memnun sadece muayenede ufak tefek sıkıntılar çıkarttığını söylüyor araba 400binde falan şuan.
ikinci polo classic arabam şuanki 1998 model 180'binde aldım yine Karabük tarafından. şuan 265 yarına 266bin olur :) dediğim gibi çok seri araba temizini bulursam 2-3 fazla var rahat edersin verdiğin paraya değer.
" Karabük neden temiz. ? "
- Şöyle açıklayayım hocam;
Karabük'te ki insanlar arabayı ayrı bir temiz kullanır. Sana her arabayı temiz kullanır demiyorum bak. Genelde onlar çok temiz kullandıkları için arabaları da temizdir. Temiz arabayı sen İstanbulda'da bulabilirsin. Ama çok zor bulursun.
Ayrıca fotolara bakıp yanılma. Ben 2.arabamı almadan önce Bora alıcaktım 33bine araba 156bindeydi. Fotoğraflarda 10 numara arabayı almaya gittim arabada güneş yanığı var. Tampon çatlak. Oradan çıktım aklımda polo classic vardı borada güzel bütçem de vardı bora almak istemiştim aklım polodaydı. Neyse çıktık gittik Karabük'e sahibinden görmüştüm 15 tane falan araba baktım hepsi çok temizdi 2-3 tanesi hariç ama renklerini beğenmemiştim. Mavimsi Renk gece Siyaha benziyo o renkte bi araba arıyodum. Son 15. arabada polo classic gördüm aldım. Memnunum. Bulursan temizi kaçırma.
Zonguldak tarafına gelebilirsen özelden pm at numaranı ben sana haber vereyim birisi vardı polo classic satacak temiz öğrenir haber veririm.
( çok uzun oldu kusura bakmayın :) )