Burda wordpress'i eleştirenlerin ücretsiz önerebileceği alternatif bir sistem varmıdır acaba. Ayrıca bu eleştirenler acaba hiç mi wordpress kullanmadı diye sormak lazım..

Bende Wordpress'i sevmiyorum. Açık açık söylüyorum sevmiyorum ama el mahkum çünkü wordpress te yapacaklarımı başka hiç bir ücretsiz sistemde yapamıyorum.. Wordpress'in alternatifi çok ama çoğu ya ücretli yada türkçe dil desteği yok..

Mesela rusların geliştirdiği bir sistem var Data Life Engine diye.. Bence piyasada bu cms scriptin üstüne script yok.. Wordpress ten Joomla ve diğer cms scriptlerden kat kat daha iyi. Ama yıllık lisansıda 350 küsür tl.. Ben 350 tl yi ona vereceğime ücretsiz wp kurarım en çok 60 - 100 arası da bi tema alırım ihtiyacıma göre, bilemedin bir iki ücretli eklenti eklerim 50-100 tl arası . Daha çok iş görür, cebime de faydalı olur..

Dediğim gibi el mahkum olduktan sonra, kendin sıfırdan script kodlayamadıktan sonra ne kadar eleştirirsen eleştir, ne kadar isyan edersen et.. Boş..

Güvenlik açığı var, bu benim sitemede yansıdı. Google'ye itiraz formumu yolladım, en geç iki güne düzelir açık.. Umarım kimse spam yada ban yemeden sorunlar düzelir..