Arkadaşlar sistemi yermek yerine bu açığın ne olduğu ile ilgili bilgi verseniz daha iyi olmaz mı ? Benim bildiğim kadarıyla 4.7.1 sürümünde bir xss ve sql injection açığı var idi onuda 4.7.2 sürümünde düzelttiler onun dışında herhangi bir açık durumu bulunmadı, sürekli wordpress'in blog ve developer sayfalarına göz atarım günlük, şuan wmaracin da bu konuları görünce dedim ne oluyor ?
Konuya bi girdim baştan sonra wordpressi sevenler ile sevmeyenler arasında laf dalaşından başka birşey yok.

Bu açıktan zarar gören arkadaşlar hangi dosyadan, hangi yapıdan açık oluşmuş, nasıl girilmiş vb konularda yaşadıkları sorunu anlatırlarsa, zarar görmemiş arkadaşlar da önceden önlemlerini alırlar.

Açıksız, hacklenemeyecek sistem yoktur arkadaşlar zaten bunun bilincinde olmanız lazım yıllardır bu sektörde iseniz. Bunu bilmiyorsanız şayet sektörde havada kalmışsınız diyebilirim. Şuan google'de hacklense onuda mı yereceksiniz ? aman be nasıl bir arama motoruymuş mu diyeceksiniz ? yapmayın arkadaşlar, bu sektörde olmayan birisi bu yazdıklarınızı yazsa anlarım ama bu sektörün içinde söylediklerinize göre 10 yılı aşkındır bu sektörde olmanıza rağmen hacklenemeyecek sistem arayışında iseniz çok yanlış sektördesiniz...