-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Tekstil Mühendisi
-
-
Ad Soyad
B** U**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Rica etsem özel mesajla bana ulaşabilir misiniz?
Ben size yardımcı olayım.
damla1
Profesyonel Makale Yazımı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / K
-
Meslek
Hukukçu
-
-
Ad Soyad
D** İ**
-
-
-
Ticaret
201, (%100)
Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurmanız, mahkemeden daha garanti ve sizin için daha kolay bir yol. Çünkü direk Tüketicinin Korunması Hakkında Kanun'a göre işlem yapıyorlar.
Ben de aynısını yaşadım. Aynı gün teslim opsiyonu ile kardeşime sanal gerçeklik gözlüğü almıştım doğum günü hediyesi olarak, hediyeyi aynı gün teslimi geçtim, kargoya bile 3 gün sonra verdiler. Şikayet edeceğimi söylediğimde ise, 10 TL'lik hediye çeki gönderdiler. İnsanlarla dalga geçiyorlar, 10 TL ile ne yazık ki problemler çözülmüyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
-
-
Ad Soyad
K** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Öncelikle geçmiş olsun. Tavsiyem size müşteri hizmetlerini arayıp sıkıştırmanız, dava açmak ile tehtid etmek hoş bir durum olmayacak belki ama böyle haksızlık olmamalı. Hakkınızı sonuna kadar arayınız. Bir arkadaşımız daha yazmış yukarıda siz çirkinleşirseniz , ben de çirkinleşirim demiş. Çok haklı .
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Eğitim
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hakkınızı sonuna kadar arayın enazından başka insanlara aynısını yapamasınlar.
Editörler aranıyor!...
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
Bilgisayar Muhendisi
-
-
Ad Soyad
Ö** H**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
Merhaba,
Kaliteli duruşunuzu koruyarak şikayetvar üzerinden de şikayeti açın. Dikkate çok alıyorlar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Freelancer
-
-
Ad Soyad
M** R**
-
-
-
Ticaret
103, (%99)
Dün şikayetvar üzerinden şikayet talebimi açmıştım. Bugün şikayetim yayına alınır alınmaz cevap verdiler. Sıyrılma çabaları devam ediyor.
Ürününüz depomuzdan gönderilen ürün olup, satıcı firmanın size teklif etmiş olduğu durum tarafımızdan bağımsız olarak yapılmıştır.
Konu hakkında firma bize bilgi iletmemiş olması sebebi ve siparişinizdeki ürününüz temin edilemediği için iptal edilmiştir.
Konu hakkında gerek site üzerindeki yardım taleplerinde gerekse telefon ile aradığımda defalarca kez bu durumu kendilerine özellikle üzerine basa basa anlattım. Hatta konuştuğum müşteri temsilcileri konu ile ilgili olarak, BIRCOM firması ile iletişime geçileceğini söylediler. Hadi benim söylediklerim bir kulağınızdan girdi, ötekinden çıktı, BIRCOM ile iletişime geçince ürünün durumu hakkında bilgi alıp gelişmeleri öğrenmek yerine hal hatır falan mı soruyorlar nedir, anlamadım.
Bugün tekrar arayıp durumu bir kez daha ve son kez anlattım. Bundan sonra artık olumsuz cevap gelirse, hakem heyetine başvuracağım.
Mücadelem sürecek...
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Satış temsilcisi
-
-
Ad Soyad
K** Ö**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
BIRCOM a arayıp markanızı kendi emelleri için ve çıkarları için kullandıklarını Vs vs belirtirseniz BIRCOM firması hepsiburada sitesine dava açar.. Ve buradaki k linkide paylaşın onlarla