Herkese Merhabalar. Güvenilir SEO olarak yeni bir hizmete daha yelken açmayı hedefliyoruz.

Takipçilerimizie ve sevenlerimize ücretsiz SEO uyumlu bir wordpress teması için temelleri attık. Gelişme sürecini buradan her daim takip edebilirsiniz. Şu anlık çizimlerine başlandı.

Zamanla görseller eklenecek. Güvenilir SEO olarak SEO uyumlu bir wordpress temasının ÜCRETSİZ olduğu için kötü bir arayüzü olacağını sakın düşünmeyin!

Bizler görselliğe oldukça önem veriyoruz. Bunun yanında ise SEO'ya da oldukça ilgi göstererek sizlere en iyi şekilde SEO uyumlu bir tema sunacağız.

Şimdiden takip etmeye başlayacaklar konuya abone olabilirler. Görüşlerinizi almak istiyoruz.

Güvenilir SEO - Saygılar...




Unutmayın! Bize Olan En Büyük Katkınız Bizi Tercih Etmenizdir!






/// Güncelleme

- Tema açık kaynak kodlu olarak düşündük..

- Footer link vs koymayı düşünmüyoruz. Belki websitemize bir yorum yapanlara gönderim şeklinde olabilir.

- Temayı domaine özel lisanslı olarak verebiliriz. Tamamen ücretsiz şekilde. Böylece kaç kişinin temamızı kullandığını görebilir ve kullanıcılarımızın bizi tercih etmesinin vereceği mutluluğu yaşayabiliriz.

- Aslında analizlerdeki sonuçlardan çok ciddi anlamda SEO içeriğiyle uğraşarak yapmayı planladık. Yani kendiliğinden resimlere alt etiket eklemesi için vs eklentiler de olacak ileride zaten sürprizi bozulmasın diye söylememiştik. :)

- alt etiketler vs genişlik yükseklik değerleri eklenmesi gibi temel fonksiyonlar kesinlikle olacak. Ancak eklentiler şeklinde mi yoksa fonksiyon şeklinde olur daha karar vermedik.

- Bootstrap ile olacağı için mobilde sıkıntı çıkacağını düşünmüyoruz.

Gelen sorulara göre konu güncellenecektir.