AhmetCakmak34 adlı üyeden alıntı

1 Mayıs'tan sonra olacak demişlerdi ama yinede sanmıyorum. Ne "çok yerli, çok milli, çok ülkesini seven" şirketler ülke vatandaşı için birşeyler yapıyor, ne de bakanlar teknoloji konusunda "onu yapıcaz bunu yapıcaz" diyipte dediğini yapıyor. Yıl oldu 2017, halen daha 1-2 mbps internet hızıyla dolaşıyorum. Ne cs go oyunuma girebiliyorum, ne bir download, ne bir upload yapabiliyorum seri şekilde.

alt yapı getirmek yada akk kaldırmak zor değil 2018 de diyorlarda 31.12.2018 bildiğiniz 2019 işte sadece 2 yıl daha milleti sömürmek için bir yol akk için yıllar önce düzgün bir sisteme oturabilirdi yada yok akk çok artar yurt içi ve yurt dışı internet portlarına daha fazla öderiz diyorlar luzumsuz harcamalara her yerden para bulunurken yada yok alt yapı yetmez dedikelrinde 15 temmuzda 3 ay herkese sınırsız internet verince sorun yokken böyle bir sistemle 2019 a kadar devam etmesi komik bide güya iş planında 2022 kadar her eve her lokasyona en az 100 mbit fiber internet diyor daha interneti olmayan bakır kablo geçen mekan çok adamlar para alamayacağı yere niye yatırım yapıyım diye onu geçtim eski binalar nasıl 100 mbit alacak ? yüz binlerce yolun deşilmesi var evlerin içindeki iç hat sistemleri var tarihi bina olduğu için dokunulmaması var