Merhaba arkadaşlar 2 aylık bir websitem var 1 ay önce anahtar kelimemde 2 . sayfada çıkıyordum kalıcı baglantılarda link yapısını degistirdim ve sonuna html ekledim ne olduysa ondan sonra oldu sanırım.Link yapısı degisince normal olarak indexlerimin hepsi tıklandıgı zaman sayfa bulunamadı uyarısı verdi.2. sayfada cıkarken simdi google 5 .sayfaya 6 sayfaya attı beni

simdi merak ettigim bu ulasılamayan indexlerim zamanla googlede güncellenip silinir yeni linklerle degistirilirmi
Ani sıralamadan düşüşüm link yapısını degistigim için mi ve zamanla yeniden yükselirmi extra birsey yapmam gerekirmi?

1 ay önce bir site daha actım ve çok özensiz bastan savma yapılan bir sayfa sıte harıtası seo eklentisi robotx dosyası hıc bısıyı olmamasına ragmen aynı anahtar kelimede suan bu özensiz sayfa 2 sayfada cıkıyor ama özendigim sayfa suan kayıplarda 1 aylık bastan savma sitem 10 sayfalık bır wp ama 2 sayfada cıkıyor özendigim daha eski olan sitem ise kayıp ne yapmalıyım uzman olan arkadaslardan yardım beklyorum
bu arada googlede ban falan da gorunmuyor simdiden Tesekkurler yardımlarınızı fıkırlerınızı beklıyorum