Lozan Hezimettir Meis Adasını alamadık diyenlere: Yunanistan Koyun adasına Asker Çıkardı Bayrak Dikti |
24 Mesajlar | 3.623 Okunma |
AhmetCakmak34 adlı üyeden alıntı
darkthepro Şu makalede ne diyor, yunanca bilen var mı acaba? http://nikosxeiladakis.gr/%CE%BD%CE%B1-%CF%86%CF%85%CE%B3%CE%BF%CF%85%CE%BD-%CE%B1%CE%BC%CE%B5%CF%83%CF%89%CF%83-%CE%B1%CF%80%CE%BF-%CF%84%CE%BF-koyun-adasi-%CE%BF%CE%B9%CE%BD%CE%BF%CF%85%CF%83%CE%B5%CF%83/AhmetCakmak34 adlı üyeden alıntı
ismail03 Her koşulda tarafsızım zaten, açık açıkta söylerim oy verdiğim partinin hatası varsa. Bir çok kezde bu forumda da yazdım teknoloji ve diğer bazı konularda hükümetin yetersizliğini. Burada ise gündemimizde daha büyük meseleler olduğunu ve bu tarz şeylere de sıra geleceğini söyledim. Bir tarafta koskoca Suriye sınırımıza dadanmış teröristler varken buna daha sonra sıra gelecektir. FETÖcü teröristleri besleyen yunanistan'a gereken cevap verilecektir.AhmetCakmak34 adlı üyeden alıntı
ismail03 Her koşulda tarafsızım zaten, açık açıkta söylerim oy verdiğim partinin hatası varsa. Bir çok kezde bu forumda da yazdım teknoloji ve diğer bazı konularda hükümetin yetersizliğini. Burada ise gündemimizde daha büyük meseleler olduğunu ve bu tarz şeylere de sıra geleceğini söyledim. Bir tarafta koskoca Suriye sınırımıza dadanmış teröristler varken buna daha sonra sıra gelecektir. FETÖcü teröristleri besleyen yunanistan'a gereken cevap verilecektir.