MSP
Blog Yazarı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Satış Personeli
-
-
Ad Soyad
M** P**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Belki konuyla alakasız olacak ama;
"En Büyük İkramiyeyi Kazanıp Sonra Kaybeden 10 Kişi" adlı konuya MSP kullanıcı adıyla bir yorum bıraktım :)
İlaveten bence temanı değiştirmelisin, özelliklede siyah yoğunluklu renklerden vazgeçmelisin.
Saygılar...
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Yorumunuz için Teşekkür ederim.Temalara Göz gezdiriyorum İnşaallah yakında onu da halledeceğim, Benim için Şuan önemli olan Şeylerden Biri Yazılarımın Beğenlmesi ve okunması :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Uyarılarınız dahilinde Tema değişikliğine gittim, Tema gayet sade bir tema, Bu konudaki Başka önerileriniz var ise Hepsine Açığım :)
Being
İçeriklerin Gücü Adına!
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Metin Yazarı/Editörü
-
-
Ad Soyad
B** G**
-
-
-
Ticaret
91, (%100)
Yorum 1: Para, parayı çeker. Mutlaka ücretli ve sitenize uyabilecek bir tema satın alın. Hatta üzerine biraz daha ekleyip basit bir logo sahibi olun.
Yorum 2: Acilen giriş cümlelerinizi değiştirin. Ya da bundan sonraki giriş cümlelerinizin vurucu olmasını sağlayın.
Yorum 3: Büyük ve küçük harf ayrımını iyice kavrayıp yazılarınızda uygulamaya özen gösterin. 2 kelimenin baş harfi büyükle başlayıp 3. küçülüyor. İşin tuhafı asıl 3. kelime "Nisan" şeklinde yazılmasına rağmen "nisan" olarak yazılmış. İmla manyağı değilimdir ama bu kadar bozukluk olunca düzeltilmesi için teşvik etmeden de duramam :D
Yorum 4: Allah aşkına, özgün görsel kullanacağım diye gözümüzü kanatıp siteyi amatör göstermeyin. Kaliteli ve konuya uygun görseller eklemeye özen gösterin.
Bir kişinin fikirlerini çalmaya "alıntı", birçok kişinin fikirlerini çalmaya "araştırma" denir. Bir de hiçbir şeyi çalamayacak olanlar vardır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
öğretmen
-
-
Ad Soyad
M** İ**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Boş geçmeyip bir yorum bıraktım. Yazmaya devam et. Temayı düzelt. Bir de arakadaşın dediği gibi daha göze hoş gelen görseller kullan.
herseyiblogluyorum.blogspot.com