GsliKahraman adlı üyeden alıntı

Bence satmamalı arkadaş haklı..
Birkaç ay sonra belki katlanacak..
Satmazsan kaybın olmaz sonuçta 15 tl domain ve 20-25 tl host ile başladın bu işe çok bişey değil kaybetsen bile..
Ama değerlenecek siteyi satarsan sonra ah dersin..


Evet hocamda 15 TL domain, 50 TL host, link alımları kelime bazlı seo çalışmaları falan bunları saymıyorsunuz :)

Ek Olarak:

TUĞBERK adlı üyeden alıntı

Akvaryum kelimesi zor bir kelime değil, isteyen kişi 5'e değil 1'e bile getirebilir biraz çalışma yaparak, 700 tl teklif siteniz için yüksek ve güzel bir teklif olmuş, düşünmeniz bile hata diyorum


Hocam çok zor demeyin 700 k aranma hacmi var ve, bir çok ticari site var bunlarda profesyonel seo çalışması yaptırıyor. Ayrıca 1. sıraya gelmenizin imkanı yok akvaryum.com var ve 13 senelik site bir çok kelimede ilk 2 sıra onlarda.

Ek Olarak:

independence adlı üyeden alıntı

Ben oncelikle sitenin acilmasini saglamanizi oneririm, su anda acilmiyor israrla mesela. Sorun bende de olabilir gerci ama hic sanmiyorum, neyse.

$unu dusunmekte fayda var;

700 TL ile ne yapabilirim?

Ben kendimi sizin yerinize koydum, ne yapabilirim diye dusundum, 3 gece barda icmek haricinde aklima bir sey gelmedi. 3 gece bara gitmek icin 5 aylik emegimi "asla" satmazdim. Ha belki sizin idealinizde 700TL karsiliginda yapabileceginiz ve hem daha cok kazanc hem de daha cok keyif saglayabileceginiz bir baska is alani vardir, o ayri konu.

Ama yok, 700TL karsiliginda bir planiniz yoksa ve bu teklif palas pandiras gelen bir teklifse onerim satmamanizdan yana. Malum, emegin karsiligi bu rakamlarla olculemez. Mesela ben akvaryum satan bir firma sahibi olsam, internet uzerinden de satis yapiyor ve Adwords turu reklamlar veriyor olsam, akvaryum kelimesinde 5. sirada yer alan(ki ben baktigimda 7. siradaydi gerci) bir siteye 7000 TL bile gozumu kirpmadan verirdim. Organik aramalarda cikan bir internet sitesi Adwords reklamlarindan her zaman icin cok ama cok daha idealdir. Hele ki biraz da internet teknolojisinden anliyorsam of super.

Ozet gec diyenleriniz olursa da hemen geceyim.

Satmayin. Bugun 700 TL ye satmadiginiz siteyi bir sure sonra birkac bin liraya satabilirsiniz.

Acil edit: Site ile "bilincli bir sekilde" ilgilenmezseniz sizi sasirtacak bir hizda akvaryum kelimesinden dusecektir. O zaman 70 liraya bile satamazsiniz. Bunu da goz onunde bulundurmak lazim.


Evet, bilinçli bir şekilde ilgilenmemek olmaz. Hergün yada 2 günde bir düzenli yazı giriyorum. Dün site 1 saat açık kaldı 7. sıraya düşmüş çıkaracağız onu tekrar.