wmaraci reklam
tr.link

Notumundunyasi Üniversite Ders Notları ve Teknoloji Blogu

9 Mesajlar 683 Okunma
acebozum
tr.link

notumundunyasi notumundunyasi WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 16.01.2017
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Elektrik Elektronik Mühendisi
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad A** T**
  • Mesajlar 351
  • Beğeniler 97 / 69
  • Ticaret 0, (%0)
Merhaba arkadaşlar siz değerli öğrenciler ve teknoloji severler için açtığımız sitemiz büyümeye devam ediyor.
Eğer sizde derslerinizde yardımcı dökümanlar arıyor veya teknoloji başta olmak üzere birçok konuda kaliteli makaleleri seviyorsanız bu site tam size göre.

googleasistan
reklam

guvenmg guvenmg WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 30.11.2016
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Hatay
  • Ad Soyad G** M**
  • Mesajlar 1604
  • Beğeniler 564 / 285
  • Ticaret 4, (%75)
Egitime ait bloglara her zaman tam destek
notumundunyasi

kişi bu mesajı beğendi.

www.diyetdusmani.blogspot.com Denenmiş ,pratik ve tam kıvamında yemek tarifleri sitesi

• Üyelik 16.01.2017
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad A** T**
  • Mesajlar 351
  • Beğeniler 97 / 69
  • Ticaret 0, (%0)
Teşekkürler guvenmg

UNKEF UNKEF WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 06.03.2015
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek ARGE
  • Konum Balıkesir
  • Ad Soyad F** Ç**
  • Mesajlar 2422
  • Beğeniler 995 / 744
  • Ticaret 17, (%100)
Makine mühendisliği ders notlarına bir bakayım dedim ohoooo link kısaltmalar yönlendirmeler... İndireceğim ders notundan soğudum.
Sonra niye çöp oluyor açılan siteler. İşte bu yüzden! Yazıktır ya.

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 16.01.2017
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad A** T**
  • Mesajlar 351
  • Beğeniler 97 / 69
  • Ticaret 0, (%0)
UNKEF Yorumunuz için teşekkür ederim. Bende bu konuyu düşünüyordum kaldırmalı mıyım diye gerçekten dediğiniz kadar rahatsız edici mi ? Birde sitede başka gözünüze çarpan eksiklik veya rahatsız edici bir şey var mı link kısaltmadan başka ?

• Üyelik 06.03.2015
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek ARGE
  • Konum Balıkesir
  • Ad Soyad F** Ç**
  • Mesajlar 2422
  • Beğeniler 995 / 744
  • Ticaret 17, (%100)

notumundunyasi adlı üyeden alıntı

UNKEF Yorumunuz için teşekkür ederim. Bende bu konuyu düşünüyordum kaldırmalı mıyım diye gerçekten dediğiniz kadar rahatsız edici mi ? Birde sitede başka gözünüze çarpan eksiklik veya rahatsız edici bir şey var mı link kısaltmadan başka ?

Şöyle söyliyeyim. Link probleminden dolayı siteden anında çıkış yaptım saniyeler içinde. Yani çok itici bir şey link kısaltma. Reklamlara boğulan siteler ve link siteleri asla kalıcı olamaz zaten. Daha başka bir olumsuzluk görmedim.

• Üyelik 16.01.2017
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad A** T**
  • Mesajlar 351
  • Beğeniler 97 / 69
  • Ticaret 0, (%0)
Teşekkür Ederim değerlendirmeniz için UNKEF ama bir konuya değinmek isterim ki beni üzen siteme çöp demeniz veya ima etmeniz. Ben bu kadar uğraşıp kelime analizi yaparken bütün dökümanları bir araya toplayıp karşı tarafa sunarken 5 saniye yönlendirme beklemekten sıkılıp gelip buraya siten çöp demek bence saygısızlıktır. Ben de öğrenci oldum bizde not açığımız kapatmak veya farklı hocaların ders notlarını incelemek için tırnak içinde sizin için çöp olan bu sitelerden yararlandık ve faydasını gördük site sahibi bu kadar emek verip bize bu hizmeti sağlıyorsa bi zahmet 5 saniye bekle kardeşim. Ha ben beklemek istemiyorum dersen google yazarsın abiyane tabirle çöp olmayan k. kırık notları onlarca liraya satan siteleri bulabilirsin.
Benim nacizane görüşüm budur.
""Yeni mezun Elektrik Elektronik Mühendisi olarak bir işe girdiğimde hosting alan adı tema vs. ücretleri cebimden karşılayıp link kısaltmaları kaldıracağım ve notları cüzi bir fiyattan satarak "elit" bir site olacağım."" :D

• Üyelik 06.03.2015
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek ARGE
  • Konum Balıkesir
  • Ad Soyad F** Ç**
  • Mesajlar 2422
  • Beğeniler 995 / 744
  • Ticaret 17, (%100)

notumundunyasi adlı üyeden alıntı

Teşekkür Ederim değerlendirmeniz için UNKEF ama bir konuya değinmek isterim ki beni üzen siteme çöp demeniz veya ima etmeniz. Ben bu kadar uğraşıp kelime analizi yaparken bütün dökümanları bir araya toplayıp karşı tarafa sunarken 5 saniye yönlendirme beklemekten sıkılıp gelip buraya siten çöp demek bence saygısızlıktır. Ben de öğrenci oldum bizde not açığımız kapatmak veya farklı hocaların ders notlarını incelemek için tırnak içinde sizin için çöp olan bu sitelerden yararlandık ve faydasını gördük site sahibi bu kadar emek verip bize bu hizmeti sağlıyorsa bi zahmet 5 saniye bekle kardeşim. Ha ben beklemek istemiyorum dersen google yazarsın abiyane tabirle çöp olmayan k. kırık notları onlarca liraya satan siteleri bulabilirsin.
Benim nacizane görüşüm budur.
""Yeni mezun Elektrik Elektronik Mühendisi olarak bir işe girdiğimde hosting alan adı tema vs. ücretleri cebimden karşılayıp link kısaltmaları kaldıracağım ve notları cüzi bir fiyattan satarak "elit" bir site olacağım."" :D

Kırılacak ne var hocam. Siteniz çöp değil, sitenizi çöp haline getirebilecek bir şeyden bahsettim. Tam aksine bunu söylemeyebilirdim ama yazık olmasın girişiminize diye açıkça söyledim. Gerçi ben biraz realist biriyimdir, hatta fazlasıyla. Fakat bu link kısaltmaları ve reklamlara boğulmuş siteler gerçekten artık insana interneti bıraktıracak durumda. Ben genel bir kullanıcı olarak benim gibi düşünen yüz binlerce hatta milyonlarca insan olduğundan eminim. Zaten link kısaltmayla yeni bir siteden değil hosting, yılda 1 paket siraga parası anca çıkar. Bu yüzden hiç kirletmeye gerek yok güzelim siteyi. Kaynaklarına güveniyosan öncelikle hiç link kısaltması koymayacaksın ve hitin arttığında ücretli üyelik vb. şeyler düşüneceksin. Tabi kendine güvenin varsa ve istikrarlı bir şekilde çalışmayı başarıp devam ettirebilen bir bireysen. Başarılar dilerim:)

• Üyelik 16.01.2017
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad A** T**
  • Mesajlar 351
  • Beğeniler 97 / 69
  • Ticaret 0, (%0)
UNKEF Mühendislik fakültesini 4 yılda bitirmek istikrarlı bir çalışma gerektirir öncelikli olarak buna değinmek isterim :D Bende buna müteakip şahsım olarak istikrarlı bir insanımdır. Ayrıca ilk yorumunuzdaki açıklamanıza kırılmadım kırılacak bir şey yok siz açık sözlülükle site hakkında yorumlarınızı yazmışsınız. Ancak beni "üzen" site hakkındaki eleştirel yorumlarınız değil " çöp " kelimesi oldu. Çünkü insanlar değer verdikleri veya üstüne bazı şeylerden feragat ederek zaman ayırdığı bir şey hakkında böyle bir yorum yapılması sadece beni değil, eminim benim yerimde kim olursa olsun onu da üzerdi. Cevap fazla uzadı biz milletçe böyle uzun paragrafları okumayız neyse son olarak haklısınız yeni açılan bir siteden 1 yılda 1 paket sigara parası çıkmaz benim amacım mübalağa ederek durumun vaziyetini açıklamak idi. Yoksa hosting tema bu işlerle uğraşan insanları öyle zorlayacak şeyler değil 2-3 gün sigara içme ona ver. Önemli olan emek ve çalışma, bu paragraftan çıkacak sonuç budur bence. Umarım derdimi size açıklayabilmişimdir. Kısa zamanda da sitedeki link kısaltmaları sistematik bir şekilde kaldıracağım. Yorumlarınız için teşekkürler.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al