haber58
Doğruluk dost kapısı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
54 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
Ö** D**
-
-
-
Ticaret
47, (%100)
Memleketin içinde bulunduğu ekonomik durum ile görünen durumun ne kadar farklı olduğunu az bilen kişilerdenim. Bunca sıkıntıya rağmen hırsızlara dur denmemesini de anlayamıyorum. Dünya da en fazla Emar çektiren ülkeler arasında 1. ve Tomografi çektiren ülkeler arasında da 8. sıradaymışız.
a) Ya çok sağlıksızız
b) Ya çok hırsızız
Hangisi doğru ?
NETFLIX GURUBUMUZA HEMEN ORTAK OLMAK İÇİN TIKLAYIN
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
İnternet Reklam Danışmanlığı
-
-
Ad Soyad
Ç** G**
-
-
-
Ticaret
21, (%100)
Hırsızlık değil bu :) Ne yazık ki yasal :)) Stajımı bir devlet dairesinde yaptım. Haritadan anlamayan , harita mühendisi gördüm :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Doktor
-
-
Ad Soyad
E** Y**
-
-
-
Ticaret
22, (%100)
Gerçekten çok fazla MR ve tomografi tetkikleri isteniyor. Sağlık profesyonellerinin fazlaca istek yapmasına ek olarak hastalarda MR ve BT gibi ileri görüntüleme tetkiklerinin çekilmesini istiyorlar.
Umarız yakın gelecekte yapılacak yasal düzenlemelerle beraber bu durumun önüne geçilir.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Grafiker
-
-
Ad Soyad
C** Ş**
-
-
-
Ticaret
25, (%100)
Keşke MRla bitse :)
Özel hastanelerin neredeyse tamamı hırsızlık yapıyor. Yanlış düzenlemeler yüzünden bu yapılar darphaneye dönüştü. Köylere sefer düzenleyen hastaneler var, tüm masrafları sgk karşılıyor diye Adapazarından İstanbula göz muayenesine getirip herkeste bir hastalık çıkaran kuruluşlar biliyorum. 100 haneli köyden 50 göz ameliyatı çıkardıkları var :) vatandaşın olaydan haberi bile yok beleş ameliyat diye atlıyor hemen. Bu paralar kimden çıkıyor ? Tabi halkın cebinden vergilerden ( SGK zarar ediyor sürekli). Sömürebildikleri kadar sömürüyorlar anlayacağınız, devlet neyi karşılıyorsa hepsini hastaya yapıyorlar. Reklam yasağı vardı mesela bunlara, cihazın tanıtımı diye atlatıp pazarlarda falan stand açıyorlar yine işlerini yürütüyorlar. Sadece devletten değil bireylerden de çalıyorlar, gereksiz testlerle faturaları şişirmek + gerekmeyen müdahalelerde bulunmak, olmayan hastalığı icat edip ameliyata almak vs.
Banka gibi oldu hastaneler, dev spor klüplerine falan sponsor oluyorlar oradan düşünün işte nasıl para vurduklarını.
İlaç olayını da zaten biliyorsunuz orada da soygun var.
Türkiyede halkın malı deniz yemeyen keriz mantığı var. Elinizi attığınız her 100 işten 99 unda yolsuzluk hırsızlık usülsüzlük bulursunuz. Sosyal hizmetlerde bile çalıyorlar, fakire fukaraya yardım kömürden erzaktan bile çalıyorlar, zaten böyle kamyonla vergilerin sebebi de bu devasa hırsızlıklar, her yerde birileri çalıyor, halk da eşek gibi çalışıp onlara para yetiştirmeye uğraşıyor. Herkese makam arabası anlamsız lüks harcamalar sonu yok yani, allahın kulu da dur demiyor kimsenin gücüne gitmiyor ben ona şaşıyorum.
3 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
45 / E
-
Meslek
ticaret
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
işin garibi benden MR için 150-200 lira para istemişlerdi çektiremiyorum yıllardır
enucuzmagaza.biz
amway.com.tr/user/enucuzmagaza/invite=yes
shop.flptr.com
Trendium.Moda
aydmr
Bayrak Namustur
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-