-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
Selam wmaraci ailesi, yaklaşık 1 haftadır yaşadığım hiçbir şey yapmama isteğimi bozmaya çalışıyorum.
Benim sektörüm hile, online oyun hileleri ve android oyun hileleri güncel yazı girmekten bıktım.
Lise 2'ye gidiyorum. (eğitim sisteminden nefret ediyorum)
24 saat'in 7 saati uykuya, 9 saati okula gidiyor.
bana 8 saat kalıyor.
bu 8 saatte hiç bir şey yapmak istemiyorum, eskiden bi hevesle yok şu kadar para biriktiricem, yok şunu alacağım felan gaza gelir emek verirdim.
neyse fazla uzatmayayım benim bu durumdan kurtulmam gerekiyor, önerilerinizi, fikirlerinizi, yardımlarınızı bekliyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / K
-
Meslek
Magazaci
-
-
Ad Soyad
H** E**
-
-
-
Ticaret
1, (%0)
Youtube' a yukum gelir yaz izle :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
İçerik Editörü
-
-
Ad Soyad
B** B**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
Dünyaya bir kere geleceksin. Ona göre düşün, hareket et.
haber58
Doğruluk dost kapısı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
54 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
Ö** D**
-
-
-
Ticaret
47, (%100)
Getirisi olmasa bile çok yönlü olmaya çalış. Aranılan insan tipi çok yönlü insan tipidir ...
NETFLIX GURUBUMUZA HEMEN ORTAK OLMAK İÇİN TIKLAYIN
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
E-Ticaret
-
-
Ad Soyad
M** Ç**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
27 yaşındayım, yaşlı değilim bilakis gencim, ama keşke şuan lise 2'ye geri dönebilsem diyorum. Biz bu internet sektörü ile geç haşır neşir olmaya başladık, sen benden şuan en az 10 adım öndesin, zamanının kıymetini bil çok çabuk geçiyor. Hileyi hurdayı bırak, gerçek birşeyler öğrenmeye bak. Kendine bir yol çiz. Gerekirse yaz buradaki herkese özelden dertleş fikir al kendine bir yol çiz. Sende şuan tecrübe hariç herşey var, tecrübeyi de hafife alma, yaş olarak burada senden büyük webmasterlar, yazılımcılar, tasarımcılar var ve hepsi senin yolundan geçip yaşadığın veya yaşayacağın zorlukları en az 1er kez yaşadılar ve bir şekilde üstesinden geldiler.