Referee19 , Uzun bir açıklama yapmışsın üşenmeyip yazdığın için çok teşekkür ederim.

Türkiye'de kazandığım paranın bir anlamı kalmıyor hepsi gidiyor zaten elimden istediğim gibi yaşayamadığım halde en azından orada bir süre kalırım burada harcadığım parayı orada harcarım çok daha konforlu yaşarım diye düşündüm.

Birde Gürcistan'dan araba alıp Türkiye'ye getirenler var araştırdığımda böyle bir şey mümkün olmadığını öğrendim sadece orada yaşayanlar getirebiliyormuş 6 ay sanırım 6 ay orada yaşasam sonrasında araba alsam Türkiye'ye getirsem zaten süresi dolduğunda da geri satarım Gürcistan'da.

Misafirperverlikleri nasıl mesela buradaki gibi insanları çok mu kaba eğlenebileceğim hoş vakit geçirebileceğim yerler var mı Türkiye'ye göre yaşam kalitesi nasıl ? Herhangi bir yerde çalışmasaydın sadece internet üzerinden gelir elde etseydin Gürcistan'da yaşamayı düşünürmüydün ?

Aracımla gitsem herhangi bir sorun olmaz sanırım. Birde orada arabalar baya lüx ise benim ki baya eski kalacaktır aracım hyundai accent 1.3 lx 2000 model araç ile gitmek istemem eşimle birlikte gidecek olmam giderken 300 ₺ yakıyorum gelirken depo fullerim 200 ₺ falan da öyle yakmış olsam 500 ₺ ye gelmiş oluyor gidip gelmem.