theharunuysal adlı üyeden alıntı
Referee19 , Uzun bir açıklama yapmışsın üşenmeyip yazdığın için çok teşekkür ederim.Türkiye'de kazandığım paranın bir anlamı kalmıyor hepsi gidiyor zaten elimden istediğim gibi yaşayamadığım halde en azından orada bir süre kalırım burada harcadığım parayı orada harcarım çok daha konforlu yaşarım diye düşündüm.
Birde Gürcistan'dan araba alıp Türkiye'ye getirenler var araştırdığımda böyle bir şey mümkün olmadığını öğrendim sadece orada yaşayanlar getirebiliyormuş 6 ay sanırım 6 ay orada yaşasam sonrasında araba alsam Türkiye'ye getirsem zaten süresi dolduğunda da geri satarım Gürcistan'da.
Misafirperverlikleri nasıl mesela buradaki gibi insanları çok mu kaba eğlenebileceğim hoş vakit geçirebileceğim yerler var mı Türkiye'ye göre yaşam kalitesi nasıl ? Herhangi bir yerde çalışmasaydın sadece internet üzerinden gelir elde etseydin Gürcistan'da yaşamayı düşünürmüydün ?
Sıcakkanlı insanlar ben genel de paskalya bayramına denk getirip götürüyorum insanları. Vakit geçirmen için bir çok mekan var. Bunun haricinde özellikle kızlar Türklere karşı daha yakın sürekli keserler sizi :) Yaşam kalitesi çok iyi çünkü her istediğini yapabilirsin her şey mümkün orada. Polis bile çok zor görürsün memlekette :) yabancılık çekmezsin fazla çünkü çok fazla turist vardır. Son olarak tabi ki yaşamayı isterim orada hatta teklif bekliyorum turizm firmasından güzel teklif gelirse değil arkama gözlerimi kapatıp giderim. Türkiye'de yaşanmaz.