Merhabalar,
Youtube işi zora sokunca uzun zamandır farklı kazanç yolu aramaya başladım ve 24 Tane Otobüs sahibi ile anlaştım. Otobus tutacaklarını kiraladım. Otobus tutacaklarına reklam almak için uğraşıyorum ancak bulunduğum il itibari ile hiç talep yok. Reklam alamıyorum. Tavsiyeniz varmı nasıl bi yol izlemeleyim şuan kurumsallık adına sadece kartvizit ve bi kaç belge vs var. Nasıl reklam alacağım konusunda yardımlarınızı onerilerinizi tavsiyelerinizi bekliyorum. Herkese hayırlı gunler
Bu arada ek olarak sizde bulunduğunuz ildeki ozel halk otobusleri ile anlaşabilirsiniz. Adama havadan para geldiği için sizi opup başının tacı yapar.
21 Mart 2017 Edit :
Yerel Haber sitesinden Reklam aldık çok şükür :) Kurumsallık işlemlerini de başlattık. Şahıs şirketi üzerinden resmi bir şekilde yürüteceğim işi. Yorumlarıyla destek veren herkese teşekkürler...
28 Aralık 2017 Güncelleme:
An itibariyle 117 tane özel halk otobüs'nün Reklam işleri Belediye tarafından bana verildi.
Aynı zamanda sadece Tutamaklarla sınırlı kalmayıp; Aracın içerisindeki Ekrana, Arka cama film reklam almaya başlıyoruz.
Sırada çevre iller var. Çevre illerden ekiplere ihtiyacım olacak. Öncelikle Elazığdan başlayacağım. Elazığdan bu işi yürütecek Ekip lideri arıyorum. İlginen varsa yazabilir. Sormak istediğiniz şeyleri de sorabilirsiniz.
Bu arada bu işe başlarken kimse beni kaale almıyordu. Şimdi kirli sakallı takım elbiseli bir adette bilgisayar çantasıyla girdiğim her işi alıyorum :)