Bulunduğun bölgede ki yerel ve büyük işletmelere gidip özelliklere marketlere, yurtlara, inşaat yapan firmalara vs. gidip direk haftalık aylık 3 aylık gibi reklam paketleri sunabilirsin. Tabi sadece a4 e çıktı alıp gitme, kendini biraz daha büyük göster ki seni kaale alsınlar. Tabi kesinlikle takım elbise ile git. Ayrıca ben gidemem utanırım dersen çevrenden tanıdıkların tanıdıklarını bul aracı olsunlar, yanına bir bayan arkadaş alıp da gidebilirsin.
Bu arada tebrik ederim böyle girişimler duyunca mutlu oluyorum :) özellikle daha 17 yaşında olunca helal olsun valla :)
Şimdilik tavsiyelerim bu kadar ama iyice planını programını yaparsan güzel kazanç elde edebilirsin.
Bu arada tebrik ederim böyle girişimler duyunca mutlu oluyorum :) özellikle daha 17 yaşında olunca helal olsun valla :)
Şimdilik tavsiyelerim bu kadar ama iyice planını programını yaparsan güzel kazanç elde edebilirsin.
Hocam değerli yorumunuz için çok teşekkür ederim. Gerçekten dediğiniz gibi a4 ile olacak işler değil. Daha çok yaşa takılıolar aslında :) Güven veremiyorum karşı tarafa
Öncelikle Bu girişimin için tebrik ederim filintaa 'nında dediği gibi işi ciddiye alarak yap hazırlıklı git illaki bişiler olur başarılar dilerim kardeşim
Çok teşekkür ederim. Değerli yorumunuz için
Otobüsçüler genelde belediyelerle anlaşmalı olduğu işlemin belediye üzerinden yapıldığını biliyorum ve bunun maliyeti de yüksek oluyor.
Otobüs Şahısa ait olduğu için herhangi bi problem yok.
malatyada bi ben bi sen varız zaten kim reklamcı :D isminde yabancı gelmedi
Hocam Reklam sektörü malesef malatya da 0 yazın Baya reklam için uğraştım malatyada ordan duymuş olabilirsiniz.