Şunu söylemeyi unutmusum bedenende çok yıpranıyorsun sosyal hayatın tamamen bitiyor 12 saat yada 24 yapıyorsun yani 12 yaptıgını düşün günün yarısını çalışıyorsun eve gidiyorsun yatıyorsunn kalkıyorsun bişiler ye tekrar arabaya çık belli bi zaman sonra çükün bile kalkmıyor okadar vahim bir hal alıyorsun kal saglıcakla :)
Aradan biraz zaman geçmiş ama yinede yorum yapmak istedim daha önce 3-4 sene istanbul avr. yakasında bu işi yaptım .. kesinlikle tavsiye etmem maddiyattan önce manevi olarak sana şunları anlatayım taksiciysen toplum gözünde ( yavsak , karaktersiz , hırsız ,arsız bir adam konumundasın ) çünki sen nekadar namuslu olursan ol adın çıkmış .. camiyası kötü körle yatanda şaşı kalkar diye bir deyim var ayrıca alimle gezer isen alirsin mertebe cahille gezersen donersin merkebe akrabanında olacagı ilerleyen zamanlarda böyle bir tip neys. maddi olarak ayda 3 bin kazanır ama paranın zerre bereketi olmaz çünki insanlar o parayı verirken gönül koyuyorlar..
Hocam kişiden kişiye göre değişir bu iş ama; aylık 7 bin araç kirasına verip 3 bin tl kazanmak imkansız :) Ben aracı aylık kiraladığımda ve geceleri şoför tutup gündüzleri ben çıktığımda bile kar edebilirim.
30 gün x 180₺(şoförün bana verdiği kira parası); 5400₺ sadece buradan geliyor.
Kendinde gündüzleri çalışsan kar edersin gibi geliyor :)