LikeSend adlı üyeden alıntı

Soz6 sizin sözlük, 16 sayfa hakaret var Türkiyeye :) daha bunun gibi yüzlerce konu var.

http://soz6.com/nedir/7824/turklere-nifret-etme-sebebleri

Hrant Dink ölüm olayında burada toplumun destek olayında gazetelerinizde neler yazıldı röp.larda halk neler neler söyledi birebir gördük :) Ermenilerin kölesiymişiz kanımızı ermenilere satmışız :) kardeşlik 3 dk da yalan olmuştu :D


Tabi ki düşman falan değil iki halk ama sanıldığı gibi de değil azerbaycan onu söylemeye çalıştım. Yoksa fotokopi gibi halklarız, yaşam aynı bakışlar aynı her şey aynı, hatta Azeriler eğlenceli insanlar, yaşamayı bizden daha çok seviyorlar, hocam diyebileceğim birlikte 8-10 sene müzik yaptığımız bağlamacı abim Azeriydi, akrabalarına kadar görüşürdük, senden fazla azeri düğününde bulunmuşumdur :) en fazla yemeklerini yediğim 2. ya da 3. millet azerilerdir :)

Aynı sözlükte ülkenin durumu ile ilgili bilgiler de var oradan da merak edenler bakabilir, az okuyunca likesend az bile yazmış dersiniz :)

bu arada balkanlar konusunda yazmıştım, bu kadar yakınlık olur da birbirini bu kadar tanımamak çok ilginç diye, Azerbaycan TR arasında da aynı durum var, Azerbaycan Türkiyeyi çok daha iyi tanırken Türkiye de Azerbaycan neredeyse hiç bilinmiyor tanınmıyor. Türkiyede demokrasi yok diye kaçmayı düşünüp AZ a gidicem diyenleri bile duydum :)



hocam 2 ülkeninde eksi tarafları var :)
Azerbeycanında eksileri var Türkiyeninde devlet olarak ayrı devletleriz ama millet olarak Türk milletiyiz. Azerbeycan Türkü.