Kingjames adlı üyeden alıntı

özür dilerim kardeşim. siz Tamda işsizliği çözecektiniz ben araya girdim, tekrar tekrar özür dilerim. siz devam edin lütfen , bende köşeden izliyorum

Ben bu konuya milletin nasıl bir çözümü var diye girdim sonra sizin saçma yorumunuzu görünce yazma gereği duydum.Öyle bir yorum yazmışsınızki,tüm dünyada işsizlik yüksek Türkiyede de olması normal tartışmaya gerek yok şeklindeydi.4 milyon işsiz var.1 milyonu genç nüfus.3 milyonu yetişkin ve aile sahibi insanlar.bu kadar kişinin sorunu tartışmaya değmeyecek bir sorun mu.

Çözüm istiyorsan eskiden devlet eliyle direk istihdama yönelik yatırımlar yapılıyordu.devlet her şeyi satıp özel sektöre devretmek yerine,yeniden bu yatırım başlayabilir.benim çözmek gibi bir idamda yok.nasıl fikirler var onu görmek.Bir diğer çözümüm ise artık suriyelileri göndermek.Asıl işsizliğin yükselmesikdeki faktör.

Ayrıca dünyadaki işsizliğin sebebi yapay zeka ve robot teknolojisinin çok gelişmesi.geçenlerde okuduğum haberde abd de artık kurulan fabrikaların %80 işçiye gerek duymuyor.bu aynı şekilde japonya ve gelişmiş ülkelerde de oranı yüksek.