-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Webmaster, Blogger
-
-
Ad Soyad
G** İ**
-
-
-
Ticaret
21, (%100)
Her fırsatta geçmişiyle övünen, atasına, ülkesini muhasır medeniyetler seviyesine çıkacağına dair belki bin kere söz veren Türk gençliği de hala bir Google çıkaramadı. Geçen sene de çıkaramamıştı. O işi nasıl yapalım?
3 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Tasarımcı
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Siyasi olayları doodle yapmıyorlar diye biliyorum.
70826
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
Adsense paralarını hüpletirken ya da adsense alabilmek için yırtınıyorsunuz ama dostlar. Kusura bakmayında o zaman madem bu kadar hassassınz bundan sonra Google'ı hiç bir şekilde kullanmayın.
Kuru milliyetçilik yapmanın lüzumu yok.
6 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Freelancer
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
39, (%100)
Hem Adsensem dökülmesin, hem Doodle'ım yapılmasın...
2 kişi bu mesajı beğendi.
52282
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
Maalesef yerli çözüm oladıkça yabancılar yapmayacak, yapmazda.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
amatör illüstratör
-
-
Ad Soyad
H** B**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
1 kişi bu mesajı beğendi.
medyabiz.net / insta: dr_shevek
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Php & Wordpress Developer
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
27, (%100)
yeni skype adresim: mahmutkandemirr@icloud.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
yok.
-
-
Ad Soyad
E** Ç**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
07ibrahim07 adlı üyeden alıntı
Kusura bakmada bu kadar saçma bir yorum olamaz. Tabiki yapma zorunluluğu yok ama ota b.oka doodle yapıpta böyle anlamlı bir günde yapmıyorsa demekki google Türklere veya Türkiye'ye karşı iyi şeyler düşünmüyor. Benim gözümde şuan google'n hiçbir değeri kalmadı.
Her önemli günde doodle ile, gönlümüzü alıp kendi düşüncelerini bilinçaltına işlemek amacıyla pek ala yanlı sonuçlar yansıtabilir Google. Şahsen Türklere Türkiye'ye karşı kötü düşüncelerim olsa "doodle yapmayayım benden soğusunlar arama hacmim düşsün kârım azalsın" gibi bir mantık gütmem. Aynı şekilde zaten yapmış olduğunuz alternatiflere yönelmeyi tavsiye ediyorum ben de. Google bunu niye yapmadı, onu niye yaptı şeklinde konular, sohbetler, sosyal medya paylaşımları internette her sene tekrar ediyor, peki tepki olarak ne yapılıyor? Ben şahsen google a dahi toplu bildirim yapıldığına denk gelmedim ki alternatiflerine yönelme gerçekleşsin. Google bu işte, ona doodle yapar buna yapmaz. Kimse de eleştiremez, yapmak istememiştir yapmamıştır. Google'ın bizi ikna çabası sadece kendi kârını düşündüğü içindir, yoksa bir milletin zaferi öteki milletin felaketidir bir açıklamayı çok hümanist olduklarından yapacaklarını düşünmüyorum. Ki bu açıklamanın doğruluğunu bile kontrol etmedim, forumda alıntısını gördüm o kadar. Bunun yerine "bizim niye doodle'ı yapılacak bir çok düşünürümüz, bilim adamımız yok" diye düşünebiliriz. Ha ama bunlar ot b.k oluyorsa o ayrı, bir şey diyemem kişisel fikirdir.
Mimarlık/Bilgisayar Mühendisliği Öğrencisi. Kendi halinde.
LovAd
Freelance Yazılımcı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Yazılımcı
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
internette çoluk çocuğun yaptığı google tabanlı bi arama motoru scripti kur logoyu bas tamamdır al sana aynı geliyoo.com :D ya adamlar daha veriyi google dan çekiyo bunu kullanacağıma google kullanırım daha iyi :D
StilPut İnternet Hizmetleri