-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
19, (%100)
Hocam kusura bakma sitenize girer girmez sövmeye başladım. Bu kadar reklam fazla değil mi sizcede? Hadi reklam çıkar tamam ama açılan reklamdan çıkmak için browserı kapadım bildiğin.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Ögrenci
-
-
Ad Soyad
U** İ**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Bir şey sormak istiyorum, sitenizi açalı ne kadar oldu ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
G** M**
-
-
-
Ticaret
4, (%75)
aynen hocam bu reklamlarla pek ilerleme olmaz derim ne bu çıkamıyorum bir linke giriyor başlıyorsun sövmeye
www.diyetdusmani.blogspot.com Denenmiş ,pratik ve tam kıvamında yemek tarifleri sitesi
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
G** M**
-
-
-
Ticaret
4, (%75)
düzeltirseniz bu reklam konusunu :) arrow ve the flash sizden izlerim
www.diyetdusmani.blogspot.com Denenmiş ,pratik ve tam kıvamında yemek tarifleri sitesi
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
muhasebe
-
-
Ad Soyad
K** K**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Site Guzel Lakin site iceriginde hicbir sey yokken reklam koyma... 1 gram bile ilerleyemezsin .. eger reklam koyarsan ilk basta gelen kacar gider ve büyük sitelerde izler reklamli izlicekse...ilk 6 ay reklamsiz kendi cebinden cikar masraflari...birayz tutun piyasada .sonra tek tük reklam al ziyaretciyi biktirmicak reklamlar...herkes siteni benimsesin ve bu sitede dizi izlenir dedikten sonra yine asiri reklama yüklenme insanlari rahatsiz etmicek türden reklamlar yerlestir siteneki ayakta kalasin...yoksa böyle rahatsiz edici reklama sen dahi ikinci kez bu siteyi ziyaret etmezsin. onun haricinde tema guzel sade ve insanlarin kafasini karistirmicak sekilde düzenli..icerik güzel girilirse seo backlink alimi yapilip sosyal medya elden birakilmazsa kisa zamanda ilerlersin..temaniz özel yapimmi kendinizmi yaptiniz ..bende film sitesi accam böyle bir temaya ihtiyac var.. yorumumu lütfen baltalamak yada kötü niyet olmadan tamamen size faydali olmak amaciyla yaptim...umarim bu konuda beni saygiyla karsilarsiniz...tesekkür ederim sitenizin basarili olmasini dilerim...iyi forumlar