düzeltirseniz bu reklam konusunu :) arrow ve the flash sizden izlerim
Reklamı kaldırdım hocam.
Site Guzel Lakin site iceriginde hicbir sey yokken reklam koyma... 1 gram bile ilerleyemezsin .. eger reklam koyarsan ilk basta gelen kacar gider ve büyük sitelerde izler reklamli izlicekse...ilk 6 ay reklamsiz kendi cebinden cikar masraflari...birayz tutun piyasada .sonra tek tük reklam al ziyaretciyi biktirmicak reklamlar...herkes siteni benimsesin ve bu sitede dizi izlenir dedikten sonra yine asiri reklama yüklenme insanlari rahatsiz etmicek türden reklamlar yerlestir siteneki ayakta kalasin...yoksa böyle rahatsiz edici reklama sen dahi ikinci kez bu siteyi ziyaret etmezsin. onun haricinde tema guzel sade ve insanlarin kafasini karistirmicak sekilde düzenli..icerik güzel girilirse seo backlink alimi yapilip sosyal medya elden birakilmazsa kisa zamanda ilerlersin..temaniz özel yapimmi kendinizmi yaptiniz ..bende film sitesi accam böyle bir temaya ihtiyac var.. yorumumu lütfen baltalamak yada kötü niyet olmadan tamamen size faydali olmak amaciyla yaptim...umarim bu konuda beni saygiyla karsilarsiniz...tesekkür ederim sitenizin basarili olmasini dilerim...iyi forumlar
Sağolun hocam teşekkürler, Özel kodlama daha önce kodlanmıştıda projeyi şimdi yayına geçirme kararı aldık.