Kardeşim tebrik ediyorum :) güzel olmuş .
teşekkürler hocam, beğendiğinize sevindim :)
Aklıma bir şey geldi şimdi themeforest 'dekiler onlara($ v.b üzerine olan ülkelerde) uygun bize pahalı geliyor ya sende bunu yap kendi sattığın ana sitede Türkiye Vatandaşlarına daha uygun sat farkımız olsun:)
teşekkürler hocam, beğendiğinize sevindim :)
Aklıma bir şey geldi şimdi themeforest 'dekiler onlara($ v.b üzerine olan ülkelerde) uygun bize pahalı geliyor ya sende bunu yap kendi sattığın ana sitede Türkiye Vatandaşlarına daha uygun sat farkımız olsun:)
Eğer farklı fiyata kendim satabileceksem (themeforest politikalarına aykırı olmaz ise) kendi web sitem ve wmaracı forumu üzerinden düz ve uygun bir fiyata satacağım inşallah hocam, themeforest sıkıntı çıkarır mı bu konuda bilgisi olan var mı ?
Ellerine sağlık hocam. Ben çok beğendim ama şu header kısmını biraz daha ufaltırsan daha iyi olacak gibi.
Teşekkürler hocam, header için 3 farklı stil alternatifi düşünüyorum, dileyen dilediğini kullanacak :)
Ellerinize sağlık hocam,süper.Webtekno gibi teknoloji siteleriyle iletişime geçerseniz geri çevireceklerini sanmıyorum...
Teşekkürler hocam, webtekno kendi tasarımını ve yazdığı sistemi kullanıyor ve gayet başarılı, onun haricinde olabilir evet :)