lostyazilim
tr.link

Supreme Teması - Yapım Aşamasında %80

35 Mesajlar 4.590 Okunma
lstbozum
tr.link

imsomnia imsomnia Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 03.12.2016
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek web developer
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad C** S**
  • Mesajlar 209
  • Beğeniler 37 / 37
  • Ticaret 0, (%0)
çok güzel olmuş
halilyc

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
reklam

halilyc halilyc labters.com Kullanıcı
  • Üyelik 14.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Web & Grafik ve iOS
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad H** Y**
  • Mesajlar 837
  • Beğeniler 441 / 190
  • Ticaret 6, (%100)

teşekkürler hocam :)

asonons adlı üyeden alıntı

Themeforest'ta satacaksanız yanlılmıyorsam mashshare için ticari lisansını satın almanız gerekiyor. Hangi yapışkan sidebar eklentisini kullanıyorsunuz bilmiyorum ama yüksek ihtimal onun içinde ticari lisans isteyecekler sizden. Açık kaynak veya wordpress eklentisi olması bir şeyi değiştirmez.
ikincisi themeforest'ta tipografiden reject yeme ihtilamınız var tipografi çok zayıf kalmış, kişisel olarak fontu beğenmedim.
Son olarakta tr forumlarında satış için yeterli ama themeforest için yetersiz olarak görüyorum ama pes etmeyin devam edip bitirin ve inceleyen kişinin reject açıklamasına göre geliştirmelere devam edin.

Sağolun hocam tam bu tarz bir eleştiri bekliyordum, sidebar için eklenti kullanmadım, jquery ile yaptım. Mashshare sıkıntı çıkaracaksa kaldırır yerine kendim bir şekil yaparım artık hocam uyarı için teşekkürler :) Tipografi işini en sona buraktım hocam :) Başka gördüğünüz kusurlar varsa yazarsanız sevinirim, teşekkürler tekrardan hocam :)

erdemegin erdemegin Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 27.12.2016
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Meslek home office
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad E** E**
  • Mesajlar 168
  • Beğeniler 113 / 45
  • Ticaret 3, (%100)
halilyc Müthiş olmuş hocam sadece dark rengi sunmayın. bence 3 flat renkli sunun
halilyc

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 14.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad H** Y**
  • Mesajlar 837
  • Beğeniler 441 / 190
  • Ticaret 6, (%100)
erdemegin teşekkürler hocam, header için ister resim ister flat renk şeklinde admin panelinde farklı opsiyonlarda olacak inşallah :)

wmaraci
wmaraci

samdilli samdilli WM Aracı Telefon Onaysız
  • Üyelik 17.03.2015
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Reklam Ve Pazarlama
  • Konum Balıkesir
  • Ad Soyad S** U**
  • Mesajlar 1240
  • Beğeniler 439 / 366
  • Ticaret 36, (%100)
Kategori listeleme olmamış. Görselin ne olduğu anlaşılamıyor. 200*200 gibi kutular kullanabilirsiniz. Sizin ki atıyorum 650 ye 100 gibi. Yazı icine eklenebilecek ozel bilgi kutuları olabilir. Ozel butonlar olabilir.
halilyc

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 14.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad H** Y**
  • Mesajlar 837
  • Beğeniler 441 / 190
  • Ticaret 6, (%100)
samdilli teşekkürler hocam, kategori sayfasının tasarımına henüz başlamadım, anasayfadaki kutucukları koydum şuanlık çirkin bir görüntü olmasın diye, orası farklı dizayn edilecek ve blog sayfası için ekstradan daha farklı bir dizayn daha olacak, alternatif bol olacak yani :)

hasanayt hasanayt Ogreniyor.php Kullanıcı
  • Üyelik 01.11.2014
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Makine T.
  • Konum Kocaeli
  • Ad Soyad H** A**
  • Mesajlar 879
  • Beğeniler 126 / 125
  • Ticaret 6, (%100)
Kardeşim tebrik ediyorum :) güzel olmuş .

Aklıma bir şey geldi şimdi themeforest 'dekiler onlara($ v.b üzerine olan ülkelerde) uygun bize pahalı geliyor ya sende bunu yap kendi sattığın ana sitede Türkiye Vatandaşlarına daha uygun sat farkımız olsun:)
halilyc

kişi bu mesajı beğendi.

NumanABi NumanABi --> numanozdemir.com <-- Kullanıcı
  • Üyelik 02.09.2016
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek -
  • Konum Kırıkkale
  • Ad Soyad N** Ö**
  • Mesajlar 1417
  • Beğeniler 380 / 442
  • Ticaret 21, (%95)
Ellerinize sağlık hocam,süper.Webtekno gibi teknoloji siteleriyle iletişime geçerseniz geri çevireceklerini sanmıyorum...
halilyc

kişi bu mesajı beğendi.

52282 52282 WM Aracı Anonim Üyelik
  • Üyelik 26.07.2015
  • Yaş/Cinsiyet - /
  • Meslek
  • Mesajlar 1296
  • Beğeniler 169 / 271
  • Ticaret 13, (%100)
Ellerine sağlık hocam. Ben çok beğendim ama şu header kısmını biraz daha ufaltırsan daha iyi olacak gibi.

• Üyelik 14.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Web &amp; Grafik ve iOS
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad H** Y**
  • Mesajlar 837
  • Beğeniler 441 / 190
  • Ticaret 6, (%100)

hasanayt adlı üyeden alıntı

Kardeşim tebrik ediyorum :) güzel olmuş .

teşekkürler hocam, beğendiğinize sevindim :)

Aklıma bir şey geldi şimdi themeforest 'dekiler onlara($ v.b üzerine olan ülkelerde) uygun bize pahalı geliyor ya sende bunu yap kendi sattığın ana sitede Türkiye Vatandaşlarına daha uygun sat farkımız olsun:)

Eğer farklı fiyata kendim satabileceksem (themeforest politikalarına aykırı olmaz ise) kendi web sitem ve wmaracı forumu üzerinden düz ve uygun bir fiyata satacağım inşallah hocam, themeforest sıkıntı çıkarır mı bu konuda bilgisi olan var mı ?

Yıldırım adlı üyeden alıntı

Ellerine sağlık hocam. Ben çok beğendim ama şu header kısmını biraz daha ufaltırsan daha iyi olacak gibi.

Teşekkürler hocam, header için 3 farklı stil alternatifi düşünüyorum, dileyen dilediğini kullanacak :)

NumanABi adlı üyeden alıntı

Ellerinize sağlık hocam,süper.Webtekno gibi teknoloji siteleriyle iletişime geçerseniz geri çevireceklerini sanmıyorum...

Teşekkürler hocam, webtekno kendi tasarımını ve yazdığı sistemi kullanıyor ve gayet başarılı, onun haricinde olabilir evet :)

wmaraci
Konuyu toplam 3 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 3 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al