Arkadaşlar öncelikle merhaba. Yaklaşık 4-5 ay önce yeniden yayın hayatına geçirdiğim sitem için önerilerinize ihtiyacım var.

Site adresi : www.teknobeta.net

Biliyorum ki son dönemlerde önüne gelen bu tip site kurmakta. Benim amacım ise bu gruptan sıyrılıp belli bir kitleye seslenebilmek, o kitle ile arkadaş gibi olabilmek. Şu sıralar pek ilgilenemesem dahi bu konuda da elimden geleni yapmaktayım.

İşte tam olarak bu konuda neler yapabilirim? Siteyi nasıl geliştirebilirim? Düzenli ve kaliteli makale yazılması gerekiyor, sabır gerekiyor o kısımlarda haklısınız, zamanım oldukça bunları layığıyla yapmaya çalışıyorum. Ancak önümüzdeki 5 ay kadar daha çok üstün bir şekilde ilgilenemeyeceğim.

Siteye içerik dışında yapılabilecek önerileriniz nelerdir? Belli bir kitleye seslenebilmek için neler yapılabilir? Çekiliş ve reklam haricinde aklınıza gelen nelerdir?

Not : Tüm bunların yanında eğer ilgilenebilecek ve bu işten en azından bi benim kadar anlayan kişilerle birlikte çalışmak isterim. Direkt maaş üzerine değil ilgilenip sitenin gelirine ortak olabilecek, düzgün karakterli, olgun arkadaşlara her zaman kapım açıktır.