-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Editör
-
-
Ad Soyad
N** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Haklısınız artık önüne gelen teknoloji sitesi kurup 1 ay sonra hit alamayınca siteyi kapatıyor. Çoğunun yaptığı hata ise farklı olamamak herkesin yapabileceği sıradan şeyleri yapmak. Sizin sitenize de girdiğimde bunu fark ettim. Öncellikle sosyal medya hesapları kullanmak hitinizi ikiye hatta üçe katlar ve zamanla bir kitle edinip siteyi kurtarırsınız. Ben şahsen 1 ay içinde sadece twitterde 4500 takipçiye ulaşarak hitlerimi arttırdım ve googlede ön plana çıkarken aynı zamanda sürekli okuyucu kazandırdım kendime. Daha da geliştirmeye devam ediyorum, sana da tavsiyem Twitter ve instagram hesabı açarak bu hesaba takipçi kastıktan sonra yayımladığın yeni yazıları burada anında paylaşmandır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
kullanıcılara seni tercih etmeleri için bir neden sun. neden shiftdelete ve webtekno varken seni tercih etsinler? adamlar fuarları vs doğrudan takip edip kullanıcılara tüm sıradışı detayları iletiyorlar. bir siteden okuyup kendine göre yazı yazılan diğer teknoloji siteleri insanlar için pek ilgi çekici gelmiyor. bu noktada ihtiyacın insanlara sıradışı veri sunmak olur işte. mesela bi ara teknolojiye atarlanan adam diye biri vardı. insanlar beğense de beğenmese de sıradışı konseptiyle oldukça takip edilmişti. kendinize has ve insanların ilgisini çekecek bir konsepte yönelmeniz gerek.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
x** x**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Ben teknoloji sitelerinin sermaye ile doğru orantılı geliştiğini düşünüyorum. Kastım reklam vs. değil. Doğrudan sermaye. Her türlü ürünü edinip onu videolu inceleme yapmadıktan sonra, teknoloji fuarlarından tanıtımlarda bulunmadıktan sonra, pc oyunlarını ekran kartı, işlemci vs. ile test ettiğin videolar içermediğin müddetçe teknoloji sitesine sahip olmanın pek bir mantığı yok. Çeviri veya alıntı haberler zaten bu bahsettiğim sitelerde de yer almakta. Ekstra olarak yukarıda saydığım faaliyetlerde de bulunduklarında sağlam bir kitleleri söz konusu oluyor.
Ama sermayesiz bir teknoloji sitesi çeviri veya alıntı haberden başka bir şey içermiyor. Bu da haliyle kitlelerin ilgisini çekmiyor.
Yine de başarılar dilerim. Kolay gelsin.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
O** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bak kısaca şunu söylemek istiyorum. Teknoloji siteleri artık çok var ve açılmaya devam ediyor.Senin buna göre site açman engelmi hayır değil.
Sen eğer bir teknoloji haber sitesinde başarılı olmak istiyorsan bambaşka bir site oluşturman gerekir.Ben açtım ve bu adımları izledikten sonra büyük başarı elde ettim.Daha sonra ihtyaçtan sattım.Kısacası biraz rakip analizi yap ve diğerlerinden farklı olmaya çalış.