sellimenes adlı üyeden alıntı

NedimYildirim , teşekkür ederim güzel yorum ve eleştiri için. Bu konuda kesinlikle haklısınız, şu an hiç bir farkım yok. Maalesef bahsettiğim üzere önümüzdeki bir süre çok ilgilenemeyeceğim, bu sebeple inkar edemem. Ancak özellikle yaz mevsimine girdiğimiz vakit tüm odağımı siteye verip işleri değiştireceğim.

Sosyal medya konusunda ise yalnızca Facebook kullanıyordum. Yani diğer hesaplar da olsa dahi kullanmıyorum. İnsanlar ancak çekiliş vb. durumlarda abone oluyor ve ben de bu tip bir kitleye seslenmek istemiyorum. Bunun için bir tavsiyeniz var mıdır?

Onedio'yu mutlaka bilirsiniz onun bu kadar popüler olmasının ve birden patlamasının nedeni farklı olması dışında sosyal medya hesabıdır. İşe twitterden yüzbinlerce takipçisi olan bir hesap satın alarak başladı. Ama aldığı hesabın tek bir takipçisi bile onedioyu sürekli takip eden ve ya bilerek etmiş takipçiler değildi. Yani takipçinin kim olduğunun çok önemi yok çok olsun ve aktif olsun bu yeterli. Siten gelişince sana özel takipçiler de gelir zaten. Satın da alabilirsin bir twitter hesabı kendinde geliştirebilirsin. Açıkçası ben geri takiple yapıyorum :) Kolay gelsin