Herkese merhaba arkadaşlar.
Bildiğiniz gibi bu ayın 12 sinde YGS sınavı oldu ilk defa girdim. Okuldan iki senedir uzak olmam ve çalışmamam gerekçesi ile muhtemelen puanım düşük olacaktır. Normalde çalışkan birisiydim ama lise 3 de okuldan ayrılmak zorunda kaldım. Açıktan devam ettim YGS'ye yazılmayı unutmuştum komik ama unuttum okulla da alakam kalmadığı için. YGS'nin LYS ye katkısını hala da anlamış değilim zaten. Yazılım mühendisi olmak istiyorum Ankara'da yaşıyorum Ankara'dan bir üniversite olması lazım başka ile gidemem çünkü düzenim burada. Araştırdığımda Atılım Üniversitesi var tam burslusu yüksek puanlı onu kazanabileceğime inanmıyorum ama %50 burslu olarak girmeyi düşünüyorum onu kazanabilirim. Benim istediğim devletin bana sunduğu iş olanağı değil kendim kazanabileceğime inanıyorum benim istediğim bana adam gibi eğitim vermeleri öğrenmeye açım işime yarayacak konularda PHP , ASP , JAVA hepsini kusursuz bir şekilde öğrenmek istiyorum. Bazıları üniversitede çok eski şeyler öğretiyorlar boşuna gitme diyorlar gerçekten böyle mi ?
Verdiğim paraya değer mi ?
Ücretini ödeyebilirim ama o parayla da ev alırsın boşuna o kadar para vermek var birde.