-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
ogrenci
-
-
Ad Soyad
D** I**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
150GB olan adil kullanım kotası dün itibariyle altyapısı uygun yerlerde kaldırıldı
1 kişi bu mesajı beğendi.
www.yetenekavcilari.net | Geleceğin yetenekleri burada
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Kalksa nolcak bi yerde çok iyi net alıyorum 50mpbs diye diğer hattımı da taşıdım 2 aydır 2mbps görüyorum sözde 75 görecektim. 2 aydır haftada iki kez görüşüyoruz telefonda artık tüm teknik ekibi tanıyorum
-
-
Yaş/Cinsiyet
50 / E
-
Meslek
Yazılım
-
-
Ad Soyad
Y** T**
-
-
-
Ticaret
45, (%100)
AKK kotasının uygulanmasının bir sebebi var, altyapı istekleri karşılamakta yetersiz kaldığından data akışını kısıtlamak için bir çözüm olarak görünüyor şu an. Kalkarsa data akışları çoğalacağından elde edilen hız çok daha aşağılara düşecektir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
x** x**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
***** AKK Sıfırlanma Bilgisi
Abonenin ay içerisindeki veri kullanımı (download) adil kullanım noktasına ulaştığında internet kullanım hızı en fazla 3Mbps(megabit) olacak şekilde düşürülecektir. ISLETMECI, düşürülecek hız seviyesini herhangi bir zamanda değiştirme hakkını saklı tutar. Takip edilen aya girildiğinde Abone internet hizmetinden mevcut erişim hızıyla tekrar yararlanabilecektir.
Superonline AKK Sıfırlanma Bilgisi
Ay içerisindeki veri indirime değeri 8 Mbps’ye kadar 6 GB kotalı 25 GB AKK paketinde 25 GB’ye, 16 Mbps’ye kadar 6 GB kotalı 25 GB AKK paketinde 25 GB’ye, 8 Mbps’ye kadar limitsiz 50 GB AKK paketinde 50 GB’ye, 8 Mbps’ye kadar limitsiz 75 GB AKK paketinde 75 GB’ye 8Mbps’ye kadar limitsiz 100 GB AKK paketinde 100 GB’ye, 16 Mbps'ye kadar limitsiz 50 GB AKK paketinde 50 GB'ye, 16 Mbps'ye kadar limitsiz 75 GB AKK paketinde 75 GB’ye ve 16 Mbps'ye kadar limitsiz 100 GB AKK paketinde 100 GB'ye ulaştığında internet veri indirme hızı 3 Mbps’ye düşürülecektir. Bir sonraki aya girildiğinde, internet hızı tekrar abone olduğunuz hıza göre düzenlenecektir. (AKK: Adil Kullanım Koşulları)
Görüldüğü üzere AKK ayın 1'inde sıfırlanmaktadır.
Türkiye'de altyapısı bozuk olan yerlerin varlığı yanında altyapı sıkıntısı çekmeyen yerler de vardır. Hepsini aynı kefeye koyup aynı muameleyi göstermek saçma. Bir yerde AKK'yi geçmeden önce adam 24 Mbps sorunsuz alıyordur, diğer yerde geçmediği halde 3 Mbps. Bunun AKK olup olmaması ile alakası yok. İnternet hizmeti alınan yerdeki altyapı bozuk ve hizmet kötü alınıyor. Dolayısıyla AKK kalkarsa, altyapısı bozuk olan yer 3 Mbps almaya, diğer adam da 24 Mbps almaya devam edecektir. Çözüm AKK değil, altyapı.
1 kişi bu mesajı beğendi.