ocman
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / K
-
Meslek
hamal
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
bende tv izle kelimesinde 2 i sıranın üstüne cıkıyodum 3 altına düsdüm ping beni mahvetti bu pingi yakalarsam :))
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
H** Ş**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Gayet güzel bir yazı olmuş elinize sağlık, ama bunları yaparak google'da yükselemezsiniz , aslında yükselirsiniz ama nasıl anlatsam :) Sadece seo'ya yeni merak salmış birisi bu dediklerinizi uygular belli bir seviyede başarı yakalar ama 1. sırada olmasını bekleyemeyiz :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Bilgisayar Kurdu
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
biz bunları yaparken hacklinkci seo profesörleri saatte 300 km hız ile bizi geçmiş olacak :)
karaperde
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Hemşir
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
arkadaşlar @temmuzryan dediği gibi hacklink den pr sitelere ekleyince etkili oluyormu ?
siyahgiyen
SEO - E-Ticaret Gelir Arttırma
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
SEO - E-Ticaret Gelir Arttırma
-
-
Ad Soyad
M** Ö**
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
Herşeyin çok fazlası zarar :) Kimse yoğun çalışma yapılan bir kelimede ( Mesela; Film izle ) 2 günde öyle bir yükselme sağlayamaz veya kalıcı olamaz. Çünkü Google sevmez böyle şeyleri , bunlar yapılması gerekenler arasında ama tadınca. Her gün özgün içerik girin hatta mümkünse aynı saatte girin içeriklerinizi , her gün aynı sayıda girin , imletmeyi kesinlikle yapın , kendi yorum backlinkinizi yapın (internette gezinirken alexa değerlerine göre bloglara yorum yapın) , forumlara imza backlinki yapın (tıklanıyız yerine anahtar kelimenizi yapın) , blogger wordpress vs vs vs gibi yerlerden bloglar açıp onlara yazılar yazın her yazıya kendi sitenize link vermeyin sadece ana sitenizin önemli yazılarıyla ilgili yazılara link verin , mynetten blog açın (birgo ) mynetten backlink alıyorsunuz :) , şimdilik bunları yazdım çok daha fazlasını yazabilirim ama zaten yeteri kadar karışık oldu. Bu saydıklarımda yeni başlayanlar için ilerleme yöntemleri :)
Yazı çok güzel olmuş , paylaşımın için teşekkür ederim
1 kişi bu mesajı beğendi.