-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Sosyal Medya
-
-
Ad Soyad
B** Y**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Domain geri verilir mi bilemem ben domain işlerinden de anlamam lakin haklı olan sizsiniz.Madem özel bir domain niye kayıt ediyorsun :) ( firmaya diyorum yanlış anlamayın )
1 kişi bu mesajı beğendi.
Lepsites
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
2, (%0)
Merak ettim sonucu takipteyim bildirirmisiniz sonucu. Birde mahkeme masraflari ne kadar tutuyor? Bilgilenelim bizimde basimiza gelebilir.
natuka
Domainlere fısıldayanadam
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
55 / E
-
Meslek
Turizm
-
-
Ad Soyad
C** Ç**
-
-
-
Ticaret
54, (%100)
Anlayamadığım,premium ise neden satın alınabilir görünüyor yani boşta ve regleyebiliyorsunuz?
Herhangi bir domain boşta değilse zaten sistem alınmış gösterir ve kayıt dışıdır.Bu dünyanın her yerinde her reg firmasında böyledir.
Sonradan, aaaaa premium,muş falan nasıl bir hikaye bu? Premium yada değil boşta değilse satın alınamaz.
Bazen anlık düşen domainlerde,boşa düşüyor ve hemen harekete geçiyorsun almak için başkalarından daha hızlıysan alabiliyorsun senin oluyor.
Bazende salise farkıyla başkası hızlı davranıyor,senden önce hesabına gecirebiliyor,sende ödemesini yapmış bulunuyorsun ve firma alan adı başkası tarafından kaydedilmiştir diye paranı iade ediyor,durum böyle bir şey olsa anlayışla karşılarsın. Tüh kaçırdık dersin.Başımıza az gelmedi bunlar.
Sonuna kadar hakkını ara kardeşim de,herkes ayağını denk alsın.
Haberevi.com,net,org
BiletBudur.com
Kipirdak.com
noop
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
domain alınır-satılır
-
-
Ad Soyad
M** S**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
premium domainleri kaydetmeye çalışmışınız. olay bundan ibaret natro kaydedip sonra iptal etmiş değil. aynısı bana da oluyor domain için notro ile öalışıyorum domainin premium olduğunu görünce para iadesi yapıyorlar. firmayı savunmuş olacağım ama,
natro ne paranızın üzerine ne de domaine yatmış. tek hata yazılımsal olarak premium domainleri süzemiyor olmaları.
sizin ayıbınız teknik bir kusur nedeni ile hakkınız olmayan bir şeyi mahkemeye taşımak hak talep etmek. 10bin dolara satılan domaini 1 dolara natro size satamaz ki natro aracı kurum burada mal sahibi değil. satamayacağını görünce de iadenizi yapıyor.
bence şikayetinizden vazgeçin avukatlık mahkemelik bir durum yok. kazanacağınızı da sanmıyorum.zaten şahsi fikrim haksızlığa uğramadığınız yöbnünde.