-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
öğretici
-
-
Ad Soyad
A** H**
-
-
-
Ticaret
32, (%94)
hocam cok acıklayıcı oldu teşekkür ederim bugün 3 haneli netin birine kanca atacam domain bütün yıllar kulanılmış manasız ama ben bir projemde kullana bilirim benim için domainin diyelim 2000 de alınmıs ama hic kulanılmamıs bu benim işimi görmüyor alındığı yıl 2000 2000 de bir ay acık kalmış kapatılmıs 2001de 2 ay acık kalmış kapatılmı bu 2016 kadar bu sekilde devamlı acık tutulmuş bir domain pesindeyim yılların cok önemi yok sadece acık kalma süreleri Archive.org sitesinde kayıtlı olması gerekiyor saygılarımla böyle bir arac sundugunuz için çok teşekkürler cc domaini tv domani yerine baska seyler ekleseniz günlük domain arıyorum ben 2 saatimi veriyorum hosuma gidenleri misal listem var alma listem oraya ekliyorum önceliklerine göre alıyorum güzel domainin ws uzantısını alırım us uzantısını alırım 3 hanelinin net i istedigim ölcüde kulanılmıssa alırım 4 haneli com cok sitem oldu bir işe yaramıyor belkide bende yaramadı veya projeme uymadı info 3 hanede sadece harfse alırım bulamıyorum bulamayacagım manasında degil günlük 2 saat arastıryorum illa denk gelecek bir gün saygılarımla keyifli çalışmalar