O siteyi biliyorum hocam ordan ben domaine açılan backorder olup olmadığını sorguluyorum. Türkçe filtreleme yapılabiliyor güzel site ama alakalı alakasız tüm kombinasyonları ekliyor 400-500 adet domain çıkıyor, yani siteyi kötülemek için söylemiyorum ama an itibari ile bakıyorum bugün Türkçe 397 adet domain düştü diyor ama 1 tanesi bile alınmamış hala, güzel olsa şimdiden kapılması lazımdı.

Ben kendi sitemde sadece TDK anlamlıları listeliyorum. Kelime kombinasyonlarını pek eklemiyorum siteye, geçen gün paylaştığım kombinasyonları Mustafayasar dostum yolladı sağolsun öyle ekledim siteye benim araştırmam değildi :)

Bana biraz daha bilgi ver özel mesaj ile hocam nasıl bir site yapacaksın elimden geldiğince yardımcı olayım.

İlave bir konu:
Birde İstanbul'da bir hastanenin saç ekim merkezi için paravan bir blog site işi aldım, terzi kendi söküğünü dikemez derler ya domain tavsiye edebilecek olan varsa bu alan ile ilgili bekliyorum arkadaşlar, araştırıyorum ama tıkandım tercih .com olması, önerisi olan varsa çok sevinirim.