Bence hiç beklemeden elinizdeki delillerle birlikte direkt savcılığa gidin.
Kargo firmasını da araya katın.
Belki çıkış yapan kargo şubesinden biri veya birileri de aracılık ediyor olabilir.
Tabii ki ihtimal dahilinde söylüyorum, niyetim kimseyi zan altında bırakmak değil.
Zaten emniyet duruma müdahil olduğunda kısa sürede açığa çıkacaktır durum.
Dediğiniz gibi Veridyen siteyi kapatmasın diyorsunuz ancak onlarda kendilerini korumak adına yasal işlem başlatmak durumunda kalabilirler.
Bu durumlarda beklememek en iyisidir.
Geçmiş olsun.
Kargo firmasını da araya katın.
Belki çıkış yapan kargo şubesinden biri veya birileri de aracılık ediyor olabilir.
Tabii ki ihtimal dahilinde söylüyorum, niyetim kimseyi zan altında bırakmak değil.
Zaten emniyet duruma müdahil olduğunda kısa sürede açığa çıkacaktır durum.
Dediğiniz gibi Veridyen siteyi kapatmasın diyorsunuz ancak onlarda kendilerini korumak adına yasal işlem başlatmak durumunda kalabilirler.
Bu durumlarda beklememek en iyisidir.
Geçmiş olsun.
Sağolun hocam. Asıl çıkış yapan şubeye telefonla ulaşabildim bugün. Bana maille birlikte delillerinizi gönderin dedi ve gönderdim. Cuma gününe kadar bekleyeceğim, ses çıkmazsa pazartesi savcılığa başvuracağım. 2-3 lira için **************nın ekmeğine yağ süren bu kargo şirketini artık asla kullanmayacağım. Kapıda ödeme yapmışım kargo çalışanına, göndericinin telefonları kapalı, irtibat hiçbir şekilde kurulamıyor. Üstelik birde cep telefonu dışında sabit telefona 0212 111 11 11 yazılmasına göz yumacak kadar anlayışsız ve cahil çalışanlara sahip bu kargo şirketi.