mahsum adlı üyeden alıntı

O değilde bu Media get in amacı ne? Bu kadar sponsorlu indirme veriyor


Adamlar dünyanın en iyi programcıları usta, günümüzde crypter gibi virüsler varken (bir virüsü antivirüs tarafından tanınamaz hale getirmek) gibi şeyler varken yani bu adamlar usta programcılar kullanıcılar bu programları kurduğunda arkaplanda adf.ly ve bc.vc gibi şeyler açılıyor bizim ruhumuz bile duymuyor. Hatta kim bilir? Bilgisayarımız belkide zombiye dönüşüyor ve saldırılarda kullanılıyor yada biz birilerinin bir yere saldırmasında kullanılıyoruz. Fakat benim merak ettiğim nokta bana 900 TL veriyorlarsa acaba bunlar ne kadar kazanıyor? Pazarlık konusuna girdiğimdede fiyatta çok ısrarcı ve tutumlu oluyorlar. Sosyal mühendislikleri gereğimi sizce?

fortehk adlı üyeden alıntı

Öncelikle sayımları berbat 3 de 1 sayıyor, böyle olunca 15 krs tekabül ediyor.
Birde uyarmak isterim ki bu ara google sürekli uyarı maili atmakta bana sahte download butonları hakkında.


Evet bende aldım ancak adsense reklamlarını forumumdan kaldırınca sorun çözüldü. Başka bir reklam firmasına geçmek zorunda kaldım. Fakat benim merak ettiğim nokta bana 900 TL veriyorlarsa acaba bunlar ne kadar kazanıyor? Pazarlık konusuna girdiğimdede fiyatta çok ısrarcı ve tutumlu oluyorlar. Sosyal mühendislikleri gereğimi sizce?

hmttatar46 adlı üyeden alıntı

hocam sizin aylık 1k indirmenize adet başı 30 kuruş verirken indirmeniz 5 k olduğunda adet başı 40 -45 kuruş gibi rakamlar veriyor bence bunun etkisi büyük


Biraz karmaşık konuşmusunuz. Yani kesin birşey söyleyebilir misiniz? Bana 900 TL veriyorlarsa acaba bunlar ne kadar kazanıyor? Pazarlık konusuna girdiğimdede fiyatta çok ısrarcı ve tutumlu oluyorlar. Sosyal mühendislikleri gereğimi sizce?

PcDelisi adlı üyeden alıntı

Karşı tarafın buradan kazancı sadece mediaget programı olarak biliniyor ama ilgili programı reklam üzerinden indirdiğinizde içerisinde bulunan bir çok tarayıcı virüsleri sayesinde 1 taşla 5 kuş birden vuruyorlar. Yani kurulum başı verdiği 0,40 kuruş ücreti gizli kurduğu reklamlar sayesinde fazlasını kazanıyorlar hemde ücretsiz program tanıtımı yaptırıyorlar.


Aynen öyle, mesela arkaplanda gizlice adf.ly yada link.tl gibi yerleri açtırabilir. İstediği zaman onları yönetebilir yada zombi bilgisayar olarak kullanabilir. Dediklerinizde düşününce haklısınız ve gayet mantıklı düşünmüşsünüz. Fakat benim merak ettiğim nokta bana 900 TL veriyorlarsa acaba bunlar ne kadar kazanıyor? Pazarlık konusuna girdiğimdede fiyatta çok ısrarcı ve tutumlu oluyorlar. Sosyal mühendislikleri gereğimi sizce?