-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
Site yöneticisi
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Arkadaşlar anahtar kelimemde (elektrik motoru) sitem 1. 2. sayfa arasında gidip gelirken son 3-4 gündür ilk 100'de bile çıkmıyorum ana sayfa olarak. Sadece baya gerilerde bir alt sayfam çıkıyor. Sorun ne olabilir?
30-04-2012
Arkadaşlar web yönetici araçları kısmında şimdi fark ettiğim durum buna sebeb olmuşmudur acaba? domaini bizde olan fakat kapalı olan makinebizde.com adresinden asıl sitemiz makinabizde.com'a 7500 civarında bir bağlantı gözüküyor. Acaba bu neden olmuştur ve yaşadığım bu düşüşün bunla bir ilgisi olabilirmi? bu konuda ne yapabilirim?
Teşekkür ederim.
Mekaniğe Açılan Pencere
karaperde
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Hemşir
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Sıralama sürekli değişiyor sanırım güncel tuttukça siteyi üsttesin , mesela bn hd film izle kelimesinde bazen ilk bazen sonlarda oluyorum , siteyi güncel tuttukca artıyor sanırım ilk sayfalara cıkıyon şu son 1-2haftadır güncel tutuyorum ve suan hd film izle kelimesinde ilk sayfadayım
msa52
Web Tasarım Uzmanı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Web Tasarım Uzmanı
-
-
Ad Soyad
M** S**
-
-
-
Ticaret
40, (%100)
Rakiplerde boş durmayıp çalışıyor olabilir sabit durması gibi birşey söz konusu değil
-Bura komple benim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
Site yöneticisi
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Arkadaşlar web yönetici araçları kısmında şimdi fark ettiğim durum buna sebeb olmuşmudur acaba? domaini bizde olan fakat kapalı olan makinebizde.com adresinden asıl sitemiz makinabizde.com'a 7500 civarında bir bağlantı gözüküyor. Acaba bu neden olmuştur ve yaşadığım bu düşüşün bunla bir ilgisi olabilirmi? bu konuda ne yapabilirim?
Mekaniğe Açılan Pencere